Büszkén dobbanhat a szívünk: L.L. Junior hivatalosan is nemzetközi porondra lépett

Mert nagyot álmodni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.05.
L L Junior üzletember család ingatlan

L.L. Junior hazánk egyik legsikeresebb énekese. Olyan fantasztikus slágerei vannak, mint a Rabszolgalány, Merre visz az út, Korkorro és még sorolhatnánk hosszasan. Junior már hosszú ideje a hazai zenevilág élén csillog, és ha valamivel előrukkol, az mindig nagy dobás. Dalaira milliók kíváncsiak, slágereit adják a rádiók, és hatalmas koncerteket szokott lenyomni. Junior azonban az életnek más területein is bizonyít. 

Junior igazi üzletember 

L.L. Juniorban az is becsülendő, hogy igyekszik minél több lábon állni. Bár az ország egyik legsikeresebb és legkeresettebb zenésze, nem idegen tőle a kétkezi munka. Ha arról van szó, személyesen áll be dolgozni, és ő maga szolgálja ki a vendégeit. Ugyanis Junior vállalkozó és sikeres üzletember lett. Grillcsirkézőt üzemeltet, ami jelenleg a sztárok egyik kedvenc büféje, és sokan járnak hozzá enni. 

 

Junior azonban úgy döntött, hogy itt nem érdemes megállni, és menni kell tovább. A vállalkozások világa nagyon megtetszett az énekesnek, és úgy döntött, most új területen próbálja ki magát. Ezzel együtt pedig nemzetközi vizekre evezett. Junior ugyanis spanyolországi ingatlanok árusításában fog segíteni, hogy minél több magyar család tudjon zökkenőmentesen nyaralót vásárolni a szép tengerparti országban. Ehhez már üzlettársai is vannak, így jogosan bízhatunk abban, hogy jól fog menni az üzlet. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás