„Ilyesmi lehet megérinteni a mennyország egy aprócska darabját” – szívszorító fotókon L.L. Junior és kislánya

A rapper mindent félretéve üzent az embereknek. L.L. Junior nem mindennapi őszinteséggel tárta fel érzelmeit.



Megosztás
Szerző: S. V.
Létrehozva: 2024.07.31.
Módosítva: 2024.07.31.
L.L. Junior kislánya szeretet

Egy hónap múlva lesz az ötödik évfordulója annak a tragikus szombati napnak, amikor L.L. Junior és Hopp Csilla kisfia, Dávidka egy végzetes autóbalesetben életét veszítette. A zenész akkor a munkába temetkezett, de tartania kellett magát, hiszen az akkor hatéves Lacika számított az édesapjára.

L.L. Junior
L.L. Junior komolyan vesz minden pillanatot Fotó: MG

L.L. Junior megtalálta az igazi szerelmet

Egy évvel a felfoghatatlan eseményeket követően megtörtént a csoda: a zenész ismét apa lett, Körtvélyessy Kingától megszületett L.L. Junior kislánya, Lili. Talán ő is hozzájárult, hogy a kemény rapper megbékéljen, de annyi bizonyos, hogy kislánya valódi szerelem az életében. Megható poszttal köszöntötte a kapcsolatát a kis Lilivel, lelkének olyan mélységeibe engedve bepillantást, amelyet csak a hozzá legközelebb állók ismerhetnek.

Valami ilyesmi lehet megérinteni a mennyország egy aprócska darabját… Gyógyító balzsam a szívnek. Édes, tiszta, földöntúli szeretet: ki kell használni minden pillanatot, amíg ilyen kicsike, mert pár év múlva már nem fogja hagyni magát. A legszebb kor ez, amikor úgy szééééét lehet dögönyözni / csókolgatni őket. Mikor, ha nem most?

Aki követi a rapper életét a közösségi médiában, az tudhatja, hogy bár Junior nem mindig szerencsés a szerelemben, valóban családcentrikus, mindene a gyerekei, akiket igyekszik jó testvéreknek nevelni.

A 11 éves Lacika is szívesen játszik a húgával, de a korabeliek a szülői szeretgetést már nem igénylik annyira.

Ezért zárta Junior a lányát ölelve egy szívmelengető figyelmeztetéssel, sőt, kihívással sorait:

Challenge! Mindenki »szeretgesse szanaszét« a gyerekét napindítóként!

Márpedig ha valaki, ő tudja, ez mennyire fontos.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás