Liptai Claudia megszólalt a betegségéről: „Még a saját családomnak sem vettem fel néha a telefont”

Az is kiderült, hogy a hétvégén zsűrizni fog-e a Sztárban Sztár All Stars műsorában.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.20. 13:10
Módosítva: 2024.09.20. 13:12
Liptai Claudia Honvéd kórház övsömör bejelentés

Mint arról korábban a Metropol beszámolt, Liptai Claudia nemrég kórházba került, ugyanis övsömört diagnosztizáltak nála, és elviselhetetlen fájdalmakkal küzd. A műsorvezető több színházi előadását lemondta, így az állapota miatt még az is kétséges volt, hogy a hétvégén meg tud-e jelenni a TV2 élő show-jában, a Sztárban Sztár All Starsban.

NZ2_0515
Fotó: Nagy Zoltán

A találgatásoknak most véget vetett Liptai Claudia, és a közösségi oldalán egy videóban beszámolt az állapotáról, arról, hogy zsűrizni fog-e a hétvégén, és egyben köszönetet is mondott az őt ápoló orvosoknak. 

Bár nincs ellenségem, azt a néhány napot, ha lenne sem kívánnám az ellenségemnek. Az elmúlt 3-4 napban még a saját családomnak sem vettem fel néha a telefont a kórházban, annyira magam alatt voltam, annyira erős fájdalmaim voltak

– fogalmazott a közösségi oldalára feltöltött videóban Liptai, akinek a fájdalmai sajnos még nem múltak el. Az orvosok azt mondták neki, hogy nagyon sokáig kell még szednie a gyógyszereket.

„Viszont holnap estére már engedélyt kaptam, hogy a zsűripult székébe beüljek a Sztárban Sztárban. Úgyhogy ha minden jól megy, akkor ott leszek!” jelentette be Liptai Claudia

„Bár szóban is elmondom a videóban, de szeretném leírni: nagyon köszönöm a Honvédkórház orvosainak, nővéreinek, ápolóinak a szakértelmet, a figyelmességet, a törődést. És természetesen a családomnak, barátaimnak és mindenkinek, aki ebben az elmúlt négy napban küldte a pozitív energiát. Sokkal könnyebb így gyógyulni. Köszönöm!” – írta videós bejegyzéséhez Liptai Claudia. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás