Emlékszel még? Így köszöntötte a nézőket Liptai Claudia húsz évvel ezelőtt

Húszéves a Mokka, elképesztő pillanatokat idéztek fel a műsorvezetők. Liptai Claudia Havas Henrikről és Kárász Róbertről is kitálalt.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.09.07.
Liptai Claudia Mokka Havas Henrik

Húszéves születésnapját ünnepli a Mokka, a nyitó adásban Liptai Claudia és Havas Henrik köszöntötte először a nézőket. Az ünnepi műsorban többek között a műsorvezetőnő is vendégeskedett, felidézve a kellemes, néha kellemetlen emlékeket.

liptai claudia
Liptai Claudia hamarosan Sztárban Sztár zsűrijében tér vissza, most azonban a húszévvel ezelőtti műsoráról volt szó (Fotó: TV2)

Liptai Claudia Havas Henriknek: „Maga mekkora tuskó gyökér!"

A pénteki adás műsorvezetőpárosa, Szabó Zsófi és Istenes László idézte fel az első adást, mint mondják: akkor Claudia mondhatta először, hogy: jó reggelt…

„Tényleg hagyta a Havas Henrik, hogy mondjam ezt az egy mondatot… Aztán többet semmit” – viccelődöt a műsorvezető. „Jó, ez nem igaz, nem rögtön az első adásban vesztünk össze halálosan. Hanem a másodikban. Vagyis a harmadik napon! Akkor volt az ominózus eset, amikor bejött az éhségsztrájkoló tanárnő.”

És Henrik azt mondta: nem értem, miért probléma ez, örülhet a férje, hogy maga fogy egy pár kilót! És megmondtam, hogy: maga mekkora tuskó gyökér! Még kint a folyosón is üvöltve anyáztunk, hogy hogy lehetett ilyen

– idézte fel a mára megszépülő emléket Liptai.

Pénteken a Mokkában felidézték: Liptai Claudia indította húsz évvel ezelőtt a műsort (Fotó: TV2)

De nem ez volt a legszaftosabb emléke a mára 51 éves műsorvezetőnőnek. Felidézte, akkoriban rendszeresen járt az adásba egy fehérnemű készítő, aki a legújabb trendeket mutatta meg, egy alkalommal épp tangabugyikról értekezett.

Én elbeszélgettem vele, Henrik meg csak ült, rágcsálva a szemüvegét, majd megszólalt: Claudia, olyan szépen kérem, hogy maga soha ne vegyen fel tangát erre az orbitális hátsójára!

– de a még mindig fiatalos, csinos Claut sem kellett félteni Azt mondtam: ó, Henrik, szeretne maga ebbe a kufferba pakolni, de soha nem fog! Csodálatos emlék, és élmények!"

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás