Kitálalt Jennifer Lopez első férje: ezért megy tönkre az énekesnő minden kapcsolata

Ojani Noa szerint Jennifer Lopez férjének lenni nem könnyű feladat. Adott néhány tippet is exének!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.18.
Módosítva: 2024.09.18.
Jennifer Lopez & Ben Affleck férj válás nyilvánosság

Ojani Noa, Jennifer Lopez első férje elárulta, hogy a nyilvánosság nagyon rossz hatással volt a kapcsolatukra. Mint arra visszaemlékezett, volt, hogy az autóban még veszekedtek egymással, de 20 perccel később már kamerák előtt álltak, ezért úgy kellett tenniük, mintha mi sem történt volna.

Ben Affleck is Joined By Both Jennifer Lopez and Jennifer Garner at His Son's Basketball Game in Los Angeles
Az énekesnő ismét válik (a képen Jennifer Lopez és Ben Affleck) Fotó: TheImageDirect.com/Northfoto

Ojani Noa és Jennifer Lopez 1997-ben találkoztak, amikor Noa pincérként dolgozott Miamiban, miközben Lopez a Blood and Wine című filmet forgatta – írja a life.hu. Egy évvel később mondták ki a boldogító igent, de a házasságuk mindössze 11 hónapig tartott.
Noa azt mondja magáról, hogy szerinte „nagyon jó férj” volt, mert hisz a házasság intézményében, és mindenben támogatta kedvesét a karrierje kezdetén.

Úgy érzem, amikor megkapta, amit akart, már nem volt rám szükség. Rengeteg időt és energiát fektettem abba, hogy szeressem őt, de amikor együtt vagy valakivel, minőségi időt kell tölteni egymással, nem pedig arra gondolni, hogy éppen a kamerák előtt hogy viselkedjetek

– árulta el a férfi, aki szerint a celeb jobban tenné, ha legközelebb titokban tartaná, ha összejött valakivel. Hozzátette, utalva a Ben Afflecktől való újabb válására, szerinte az exének nem kellene ismét férjhez mennie.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás