Ez már követhetetlen: csókban összeforrva látták Jennifer Lopezt és Ben Afflecket

A hollywoodi álompár pár hete jelentette be, hogy elválik.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.09.16.
Módosítva: 2024.09.16.
Ben Affleck válás csókolózás Jennifer Lopez

Az elmúlt fél évben már csak se veled, se nélküled násztáncot járt egymással Ben Affleck és felesége, Jennifer Lopez, akik mindketten munkáik miatt folyamatosan utaztak, és kevés időt töltöttek egymással. Egyre több pletyka került napvilágra különköltözésről, és szakításról is, ezért végül augusztusban JLo hivatalosan is elismerte, hogy elválnak egymástól a férjével, és a szakításuk időpontjának április 26-nak jelölték meg a válási papírokon. Most három héttel a válóper benyújtása után megdöbbentő dolog történt: lencsevégre kapták a házastársakat, ahogy egy hotelben csókolóznak egymással.

Ben Affleck et sa femme Jennifer Affleck (Lopez) quittent l'hôtel Crillon pour aller dîner avec leurs enfants respectifs Seraphina, Violet, Maximilian et Emme au restaurant "Cheval Blanc" lors de leur lune de miel à Paris
Megpróbálják harmadszor is egymással? BENNIFER újratöltve Fotó: Agence/Bestimage

A Life.hu szúrta ki a Page Six értesüléseit, miszerint az elhidegült pár szombat reggel együtt reggelizett a gyermekeikkel a kaliforniai Beverly Hills Hotelben. 

Ben Affleck és Jennifer Lopez jelenleg a Beverly Hills Hotelben vannak, fogják egymás kezét és csókolóznak. A gyerekek velük vannak, de egy külön asztalnál ülnek

 – idézte az egyik szemtanút a lap. Még érdekesebbé teszi a történteket, hogy Jennifer ujján újra megjelent az eljegyzési gyűrűje is, amelyet korábban már nem viselt. A kiruccanáson Ben Affleck exfelesége Jennifer Garner is részt vett, őt szintén látták távozni a szállodából.

A családról készült fotókat itt tudjátok megtekinteni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás