Jennifer Lopez most először rakott ki magáról képet a válása óta, nincs visszaút?

Az énekesnő egy szexi szelfit tett közzé magáról.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.08.26.
Ben Affleck szakítás válás Jennifer Lopez

Sok találgatást és pletykát követően végül bizonyossá vált, hogy véget ért Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága. Az énekesnő és a színész először 2002-ben kezdett el randevúzni, majd a szakítást követően 2022-ben mondták ki a boldogító igent. A sztárpár kapcsolata azonban másodjára is zátonyra futott: Jennifer Lopez augusztus 20-án beadta a válókeresetet. A hivatalos válási papírokon egyébként április 26-át jelölte meg a szakítás dátumaként, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Ben Affleck et sa femme Jennifer Affleck (Lopez) quittent l'hôtel Crillon pour aller dîner avec leurs enfants respectifs Seraphina, Violet, Maximilian et Emme au restaurant "Cheval Blanc" lors de leur lune de miel à Paris
Véget ért Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága / Fotó: Agence / Bestimage

Jennifer Lopez egyelőre még nem nyilatkozott a szakításáról, és nem adott ki közleményt a közösségi oldalain sem - pénteken azonban egy szexi szelfit osztott meg az Instagram-sztorijában. Ez az első fotó, amit az énekesnő posztolt, mióta hivatalossá vált, hogy elválnak Ben Affleckkel.

A fotón - amelyet egy rajongói fiókból posztolt újra - az 55 éves Jennifer Lopez lenyűgözően néz ki hatalmas, hullámos frizurájával és csillogó sminkjével.

A felvétel hátterében egy karácsonyfa látható, ami arra utal, hogy a kép nem friss, korábban, az ünnepekkor készülhetett. A Page Six ki is derítette, mikori a fotó: 2020. decemberében lőtték, amikor az énekesnő a sztárfodrász Chris Appletonnal dolgozott. Akkoriban a híres stylist is megosztotta ezt képet J.Lóról - írja a Life.hu, ahol meg lehet tekinteni a fényképet.

A hírek szerint egyébként Jennifer Lopez volt az, aki próbálta megmenteni a házasságukat, de az 52 éves Ben Affleck nem mutatott érdeklődést eziránt.

Jennifer őszintén hitte, hogy ez volt a legnagyobb szerelem, amit valaha megélt, és végre megkapta az esélyt a tündérmesére. Nem gondolkozott el azon, ki is ez a férfi valójában. Benben olyan sötétség van, amit más nem tud helyette helyrehozni. Jennifer Garner sem volt erre képes, és a világ összes sikere sem lenne elég

- nyilatkozta a pár egy közeli ismerőse.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás