Teljes döbbenet: ilyen volt valójában Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata

Elképesztő részletekre derült fény.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.08.24.
párkapcsolat válás Jennifer Lopez Ben Affleck

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, hivatalosan is véget ért Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága. A történtek után most már mindenki arra kíváncsi, hogy hol romlottak el a dolgok a sztárpár között.

Celebrity Sightings In New York City - March 29, 2024
Már a nászúton sem volt minden rendben Ben Affleck és Jennifer Lopez között (Fotó: Gotham / Getty Images)

Jennifer Lopez és Ben Affleck közel 20 évvel korábbi eljegyzésének felbontása után 2022. nyarán végre oltár elé állt. A hollywoodi álompár boldogsága azonban nem tartott sokáig. Az énekesnő 2024. augusztus 20-án beadta a válókeresetet. A különválás dátumaként 2024. április 26-át jelölte meg. Ám egy névtelenséget kérő forrás most azt állítja, a párnak már a nászút alatt is problémái voltak.

Lopez és Affleck 2022. júliusában Las Vegasban állt oltár elé, majd ugyanezen év augusztusában egy nagyszabású esküvői ceremónia következett Georgiában. Ezután Olaszországba, a Comói-tóhoz mentek nászútra, ahová a lesifotósok is követték őket, a szerelmesekről készült képeket pedig jó pénzért eladták a lapoknak. Afflecket ez állítólag teljesen kiborította. A színész „nem volt boldog, hogy paparazzik követték őket” – írja a Page Six az informátorra hivatkozva. Affleck úgy tett, mintha ez meglepetésként érte volna – annak ellenére, hogy mindketten világsztárok.

A bennfentes azt is tudni véli, hogy amikor nem figyelték őket a fotósok, akkor is „alig beszéltek egymással, pedig életük legboldogabb időszakát élték”. Ben elhitette Lopezzel, hogy megváltozott, de nem tudta magát sokáig tartani a szerepéhez, egy idő után megint több magánéletre vágyott, és problémát jelentett neki felesége hatalmas népszerűsége – írja a Life.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás