Exférje kollégájával töltötte az estét Jennifer Lopez: ennyi volt Ben Afflecknek?

Az énekesnő minden jel szerint túl van a férjén.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.09.09.
Módosítva: 2024.09.09.
Jennifer Lopez válás Ben Affleck

Mint arról korábban beszámoltunk, minden jel szerint Jennifer Lopez túl van a Ben Affleck-es drámán, miután egy elképesztően dögös szerkóban, magabiztosan lépett a vörös szőnyegre Torontóban az Unstoppable bemutatóján. Magabiztossága pedig annak ellenére volt hihetetlen mértéket ötlő, hogy bugyi nem volt rajta. Ezenkívül azonban kézzelfoghatóbb jele is van annak, túl van férjén. Ez pedig az, hogy egy másik férfival kézen fogva beszélgetett az egész este folyamán.

Jennifer Lopez
Affleck kollégájával beszélgetett – Fotó: Facebook/Jennifer Lopez

Ez a férfi pedig nem más, mint Matt Damon, aki azért volt ott, hogy népszerűsítsen egy filmet, aminek Ben Affleckkel együtt producerei voltak. A rendezvényen a színész nem vett részt, ennek ellenére JLo és Matt kedélyesen beszélgettek egymással. A People beszámolója szerint Matt és Jennifer több mint 20 percig beszélgettek az afterpartyn, majd csatlakozott hozzájuk Luciana, Matt felesége és az Unstoppable színésze, Don Cheadle.  

Jen és Matt hosszan beszélgettek, és látszott rajtuk, hogy bensőséges és mély témákat érintenek. Először nevetgéltek, majd komolyabban beszéltek, majd Matt megfogta Jennifer kezét, mintha vigasztalná

– tette hozzá egy szemtanú.

A vigasztalásra pedig azok után lehetett szükség, hogy JLo augusztus 20-án hivatalosan is beadta a válókeresetet, viszont válásukat bonyolítja, hogy exférjével még ugyanabban az épületben dolgoznak Los Angelesben így is. Ennek ellenére mindketten mindent megtesznek, hogy elkerüljék a másikat. Ezért lehet az, hogy Affleck nem ment el a film bemutatójára sem. 

Házasságuk két évig tartott, egyes információk szerint már április 26-a óta nem alkotnak egy párt. Szakításukhoz pedig az vezetett, hogy Affleck már gyereket szeretne, és olyan helyre költözne, ami nyugodtabb, ugyanis nem szereti a felhajtást, ami JLo-val viszont együtt jár – írja a Life.hu

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás