Ben Affleck már a múlté: szexi fotókkal lépet túl rajta Jennifer Lopez

A színésznő egyáltalán nincs maga alatt a történtek miatt.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.09.03.
Módosítva: 2024.09.03.
válás Jennifer Lopez párkapcsolat Ben Affleck

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Jennifer Lopez és Ben Affleck hivatalosan is elvált. A színésznő augusztus 20-án benyújtotta a válási papírokat – kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Celebrity Sightings In New York City - March 29, 2024
Jennifer Lopez már túllépet Ben Afflecken (Fotó: Gotham / Getty Images)

Ránézésre Jennifer Lopezt nem viselte meg, hogy Ben Affleckkel kötött házassága tönkrement. Bár az sem kizárt, hogy az ünnepelt sztár minap közzétett fotói csak az erős nő imázsáról szólnak, és direkt nem mutatják a belső gyász, esetleg vívódás folyamatát.

JLo egy lapozós Instagram-posztban idézte meg elmúlt időszaka kedvenc pillanatait, Ben Affleck érthető módon egyik képen sem látható. Ugyanakkor van itt minden: fotó a színésznő szexi popsijáról (hadd sóhajtozzon utána Ben Affleck!), de láthatjuk Jennifer szeretett nővérét, s arra is fény derül, hogy egy cuki háziállattal bővült a szupersztár családja, amit a kommentelők sem hagytak szó nélkül. Egyikük így reagált:

Ó, Istenem, egy kiscica!

Egy másik hozzátette:

Ez a kiscica egyszerűen imádnivaló!

Egy harmadik pedig így írt:

Ez a cica a legaranyosabb!

Persze nem csak a cicust dicsérték a rajongók.

„Te vagy a legcsodálatosabb” – fogalmazott JLo egy követője, a másik pedig arra biztatta, hagyja maga mögött a múltat és lépjen tovább, ami szemmel láthatóan meg is történt – írja a Life.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás