Egyértelmű jel: tényleg vége Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának?

Az énekesnő az Instagramon lepleződött le.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.04.
Jennifer Lopez válás házasság Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának a végéről már régóta pletykál a sajtó, és a sztárpár rajongó tábora. Nos, úgy tűnik azonban, hogy most minden eddiginél nagyobb válasz érkezett arra a kérdésre: együtt vannak-e még? Az utalást arra, hogy a válasz kifejezetten nem, az énekesnő rajongói vették észre, miután JLo saját szépségmárkájának Instagram-oldalán nemrég egy olyan videót tett közzé, amelyben már nem viselte több millió forintos gyűrűjét, amit a színésztől kapott. 

Celebrity Sightings In New York City - March 29, 2024
Egyértelmű jel: vége a sztárpár házasságának. / Fotó: Gotham / Getty Images

A gyémántgyűrűvel Ben Affleck még 2022-ben kérte meg Jennifer Lopez kezét. Az egyedi gyűrű középpontjában egy ritka, zöld színű gyémánt áll, amelyet két oldalról fehér gyémántok vesznek körül. A zöld gyémánt különlegessége és ritkasága miatt a gyűrű rendkívül értékes. A videóban azonban egyértelműen látszik, hogy bár az énekesnő számos stílusos kiegészítőt és ékszert is visel magán, a fentebb említett ikonikus darab hiányzik az ujjáról.

Az elmúlt hónapok találgatásának tehát lehet, hogy vége, hiszen eme videó és az ékszer hiánya egyértelmű jele annak: az énekesnő és Ben Affleck házasságának vége. Pláne azok után, hogy néhány napja a JLo Instagram oldalán közzétett fotókon még feltűnt a jellegzetes és egyedi gyűrű - írja a Life.hu.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás