Házasság első látásra: „Bevállalnék egyedül egy gyereket” – vallja a műsor sztárja

A Házasság első látásra sztárja nem csak a műsorban, a magánéletben sem találta meg az igazit. Dávid Petra ugyan aktívan ismerkedik, de egyelőre nincs meg az a férfi, akivel szeretné összekötni az életét, pedig már nagyon vágyik egy saját családra. Erről mesélt most a Metropolnak.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.09.30. 13:23
Módosítva: 2024.09.30. 13:25
Dávid Petra Házasság első látásra család gyerek örökbefogadás

Dávid Petra, a Házasság első látásra szereplőjeként vállalta, hogy a hozzámegy a szakértők által hozzárendelt férfihoz, Andrishoz, annak reményében, hogy igaz szerelemre lel. A kísérlet azonban igencsak balul sült el a számukra. Petra nagyon vágyik egy családra és gyerekekre, ehhez viszont fontos, hogy megtalálja a megfelelő társat.

Dávid Petra
Dávid Petra gyerekek helyett egyelőre csak a kiskutyájával osztja meg a mindennapjait (Fotó: Dávid Petra)

A Házasság első látásra című realityből megismert Petra számára igencsak megnehezíti az ismerkedést, hogy konkrét kritériumai vannak a férfiakat illetően. Lapunknak elárulta, nem szívesen választ olyan pasit, aki már édesapa, mert volt már rossz tapasztalata.

Elfogadnám-e, hogy a pasinak van gyereke, az attól függ, hogyan áll a helyzethez. Akinek van gyereke, annak mindig ő lesz a legfontosabb és nekem ezt nehéz megélni, mert sok figyelemre vágyom. Egyszer volt olyan párom, akinek volt és nyilván megoldható, de ő nem igazán tudta ezt egyensúlyozni. Nekem úgymond csatát kellett vívnom, mert nem kezelte jól, ugyanis a 11 éves gyerekkel még mindig egy ágyban aludt, így én voltam a csúnya gonosz «mostoha», aki kitúrja őt és aki miatt rá kell szoknia, hogy a saját szobájában aludjon

 – mesélte a fitneszedző. Majd így folytatta:

„Ha valaki jól tudja ezt kezelni, akkor egyébként benne lennék. Mostanság viszont azt látom, hogy a nők szinte kicsontozzák a férfiakat a válással. Úgy szívatják az apukákat a láthatással és gyerektartással, ahogy csak tudják. A legtöbbjüknek pszichológushoz kell járnia utána és eszében sincs új babát tervezni. Én inkább azt szeretném, ha valakinek én lennék az első! Bár ha elsöprő a szerelem, akkor nem kizáró ok, hogy elvált és apuka, ám ha nem akar gyereket a másik, az már igen!”

293A2006
Annyira szeretne családot, hogy Dávid Petra örökbefogadáson is gondolkodott már, amit akár egyedül is vállalna Fotó: Szabolcs László

Dávid Petra szingliként is édesanya lenne

Ugyan az örökbefogadás nem a legegyszerűbb út, így Petra számára is inkább csak vészforgatókönyv ez, de bevallotta, ha lenne lehetősége szingliként édesanyává válni, akkor néhány év múlva szinte biztosan belevágna.

Mivel szerintem képes vagyok természetes úton szülni és úgy gondolom, hogy legalább két gyereket képes lennék kihordani, ezért nem gondolkodtam komolyan az örökbefogadáson, különösen, hogy a közeli barátaim példájából tudom, akár több év is lehet a várólista. Ha viszont lehetőségem adódna, hogy akár egyedül is örökbe fogadhassak, akkor pár év múlva valószínűleg úgy döntenék, hogy inkább bevállalnám egyedül, minthogy egyáltalán ne legyen gyermekem

– árulta el.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás