A Házasság első látásra sztárjának vallomása: „Egy vagy két kisbabára mindenképpen vágyom”

Dávid Petra párja a műsorban Kabai Andris volt, akivel sajnos egyáltalán nem úgy alakult a házasságuk, ahogy azt a fitneszedző szerette volna. A Házasság első látásra sztárja azóta is aktívan ismerkedik, de sajnos egyelőre nem találta meg az igazit, pedig már nagyon vágyik egy családra, ami még tovább nehezíti a randizást.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.09.28. 06:30
Dávid Petra Házasság első látásra családalapítás ismerkedés

A Házasság első látásra szereplői közül talán Dávid Petra volt az egyik legmegosztóbb karakter, de kétségtelen, hogy még azokat is érdekli hogyan alakul az élete, akik nem szerették. Egyelőre azonban úgy tűnik a csinos fitneszedzőre nem talál rá a boldogság, annak ellenére, hogy mindent megtesz, hogy megtalálja a párját. Petra most arról vallott lapunknak, hogy mennyire vágyik egy kisbabára, ami miatt még nehezebb az ismerkedés.

293A2006 Házasság első látásra Dávid Petra
A Házasság első látásra Dávid Petra számára nem hozott szerelmet, amit azóta is aktívan keres, hiszen családra vágyik (Fotó: Szabolcs László)

A személyi edző elárulta, ő még nem gondolja úgy, hogy kifutott volna az időből, annak ellenére, hogy sok pasi ezt érezteti vele:

Nemrég beszélgettem egy fiúval, akinek mondtam, hogy szeretnék gyereket, mire rám nézett, és megkérdezte, hogy nem érzem úgy, hogy már kifutottam az időből? De mondtam neki, hogy úgy gondolom, hogy nem, végül is 36 éves leszek. Viszont az nagyon nehéz, hogy a pasik vagy még nem akarnak gyereket, vagy már elváltak és van gyerekük, vagy ha nincs már nem is akarnak. Ilyenkor pedig sokan azt mondják, hogy biztosan én is csak a társadalmi nyomás miatt szeretnék, pedig lehetne nélküle is teljes életem. Persze, én tudom, hogy egész életemben szerettem volna, és ez nem az elvárásoktól függ.

Petrának volt korábban olyan kapcsolata, ahol szóba került a családalapítás, de akkor még nem állt erre készen, azóta pedig nem jön a megfelelő társ:

„Amikor 27 éves voltam, volt egy párom, akivel szóba került a gyerek téma, de éppen akkor fogytam le, és vettem részt az első versenyemen, ezért akkor úgy éreztem, hogy még nem állok készen. Inkább lemondásként éltem volna meg, mint boldogságként, úgy pedig nem szabad ezt bevállalni. Mondtam is neki, hogy egy kicsit várjunk ezzel, de ő úgy érezte, hogy nincs ideje, és bele akart kényszeríteni, ezért inkább kiléptem a kapcsolatból. Azóta viszont sajnos egy kapcsolatom sem érte meg azt, hogy komolyan szó legyen ilyesmiről.”

Dávid Petra
Dávid Petra Instagramon osztja meg a rosszabbnál rosszabb randis történeteit (Fotó: Dávid Petra)

A Házasság első látásra sztárja lemondott az álmáról

Dávid Petra kora miatt sajnos már szinte biztosan nem álmodhat olyan családról, amilyet korábban szeretett volna. És bár erről lemondott, de arról még nem tett le, hogy legalább egy kisbabája legyen, bár ez nagyban függ a pasiktól is:

„Mindig is nagy családra vágytam, három gyerekre. De már be kell lássam, hogy a korom miatt ez csak akkor működhetne, ha teljesen kizsigerelném a szervezetem, és rámenne az egészségem, amit nem szeretnék. Viszont egy vagy két kisbabára mindenképpen vágyom.”

Ahhoz viszont már egész biztosan túl idős vagyok, hogy valaki nekem azt mondja, hogy egyelőre nem akar gyereket, de ez még lehet változni fog. Nincsenek már éveim amiket beleölhetnék egy pasiba és egy kapcsolatba úgy, hogy majd idővel kiderül, mit szeretne. Szóval, ha valaki nem biztos ebben az már biztosan kizáró ok nálam, és pont emiatt ezek a kérdések már nagyon hamar szóba is kerülnek egy ismerkedés során, hogy ne húzzuk egymás idejét. De ez persze egy komoly nehezítés is a randizásban

 – vallotta még be.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás