Házasság első látásra: pocsék volt a randi, mégis hazavitte a pasit Petra

Andris exe bevallotta: ilyet még sohasem csinált!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.09.16.
Házasság első látásra Petra randi

„Figyelem, nagyon megosztó tartalom következik” – csapott bele a lecsóba a TV2-n tavasszal nagy sikerrel futott Házasság első látásra című reality egyetlen, még a műsor vége előtt faképnél hagyott felesége, Petra, aki egy cseppet sem túlzott. Nem akármilyen randin van túl…

petra andris
Hiába mutatnak jól együtt az esküvői fotón, a látottak alapján Petra és Andris házassága szinte az első perctől kudarcra volt ítélve (Fotó: tv2)

Petra, Andris exe így emlékszik vissza a szombati, budapesti Bálnába megbeszélt találkájára a TikTok-csatornáján:
„Engedjük el azt, hogy nem ajánlotta fel, hogy értem jön vagy küld egy taxit, engedjük el azt az apró részletet, hogy ő nem nézett ki ott egy éttermet, hanem azt mondta, hogy a bejárat előtt találkozzunk. (…)”

Kiderült, a Bálna mélygarázsa rendezvény miatt nincs nyitva, Petra randipartnere erre közölte vele, hogy akkor sétáljon oda az esőben. Mivel a lány közölte, hogy autóval van, nem készült esernyővel, és mindene elázna az esőben. Így a pasi sietett oda Petra autójához, beült, majd nagy tanakodás után egy nepáli étterem lett a célpont.

„Személyes tanácsom alapján nem ajánlom a nepáli konyhát, mert nem finom. Ott is nagy gondban voltunk, hogy mit rendeljünk. Megpróbáltam rábeszélni, hogy egy kétszemélyes tálat felezzünk el, mert akkor több mindent megkóstolunk, ő mondta, hogy nem, mert popcornos csirkét szeretne enni. Uraim! Ha egy hölgy el akarja felezni veletek a kétszemélyes tálat, ami egyébként nem volt drága, akkor mondjatok rá igent!”
– tanácsolja Petra, aki végül ételválasztás terén (is) igencsak melléfogott.

„Úgy gondolom, hogy ha megiszod poharad tartalmát, akkor általában a férfi megkérdezi, hogy kérsz-e még, illetve, hogy ha szóvá teszed egyszer-kétszer-háromszor, hogy nem volt finom az étel és éhes maradtál, akkor megkérdezi, rendeljünk-e még valamit. Úgy két óra elteltével szóltam úriemberünknek, hogy most már kezd fájni a fejem az éhségtől, ha megtenné, hogy távozunk, én szívesen felajánlom, hogy haza is viszem. Tehát életemben először, első randin én vittem valakit haza”
– árulta el Petra. Ám a történetnek itt még nincs vége! A randipartner ugyanis megkérdezte, hogy értékeli az estét.

„A körülményektől nem tudok elrugaszkodni, miszerint már fáj a fejem, éhes vagyok és nyűgös vagyok, eléggé szeretnék már otthon lenni. Amúgy az én világomban egyetlen exemmel sem fordult volna elő, hogy ha én azt mondom egy étteremben, hogy éhes vagyok, akkor nem ajánlja fel azt, hogy rendelhetek mást, vagy akkor menjünk át egy másik olyan étterembe, ahol enni tudok. Számomra ez nem igazán volt egy figyelmes viselkedés. Megkért úriemberünk, hogy adjak neki még egy esélyt. Ti mit gondoltok, mit válaszoltam neki?”
–  zárta bejelentkezést egy költőinek tűnő kérdéssel Petra.

Nézd meg a teljes videót!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás