Házasság első látásra: bedobta magát Petra a buliban, olyat tett, hogy csak pislogunk

Andris exe elárulta: ilyet sem csinált még!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.09.17.
Házasság első látásra recept édesség Petra buli

Hatalmas sikert aratott a nézők körében tavasszal a TV2-n a Házasság első látásra című reality, melyben talán a leginkább sajnált feleségnek Petra bizonyult, akit annyira és annyiszor megalázott a férje, Andris, hogy a nő végül a vécén húzta le a házasságukat szimbolizáló gyűrűt. Bár a kamerák előtt kibékíthetetlennek tűnő ellentétek ellenére az egykori házasok ma már nem haragszanak egymásra, sőt, Andris párt is talált magának, Petra azóta is a szinglik életét éli. A közösségi oldalát látva azonban így sem unatkozik!

HEL Petra
Petra elárulta: eddig még nem készített receptes videót (Fotó: TV2)

Petra a minap egy házibulit dobott fel azzal, hogy a nyárias ruhájában, kötény nélkül, mindössze 10 perc alatt összedobott egy tálcányi gesztenyés kekszgolyót, melynek nemcsak az elkészítését mutatta meg, de a receptjét is megosztotta az Instagram-oldalán!

„Ilyen receptes videót sem hoztam még nektek!”
– kezdi bejegyzését Instagram-oldalán Andris exe, majd egyből rátér a hozzávalókra.
„Hozzávalók:
215 g cukormentes keksz
80 g vaj
200 g gesztenyemassza
250 g cukormentes fehér csokoládé
2 ek színes cukorgyöngy”

A mindössze 5 összetevős finomság elkészítése is gyerekjáték.

„A gesztenyés kekszgolyó első lépéseként a kekszet egy késes aprítóban morzsás állagúra daráljuk, és aztán egy nagyobb keverőtálba szórjuk. Hozzáadjuk az olvasztott vajat, a felkockázott gesztenyemasszát, és összegyúrjuk.

A csokit felolvasztjuk, a lehűlt kekszgolyókat pedig belemártjuk a csokiba. Még mielőtt megdermedne rajta a fehér csoki, megszórjuk dekorgyönggyel”
– írja Petra, szavait pedig tett követi. Mi pedig csak pislogunk: ez nemcsak leírva tűnik egyszerűnek, de a videó alapján az elkészítése is az! 

Úgy tűnik, egy ilyen főzőcskézés elég is a bókhoz.
„Milyen helyes vagy”
– jegyezte meg egy hozzászóló Petra közösségi oldalán. Lehet, hogy tényleg igaz a mondás, miszerint a pasik szívéhez a gyomrukon át vezet az út?

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás