Friss hírek érkeztek a súlyos betegséggel küzdő Marcellináról

A magyar énekesnő hangszálai egy hónappal ezelőtt bevéreztek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.20. 11:40
Módosítva: 2024.09.20. 11:44
Marcellina hangszál betegség beszéd

Mint arról korábban a Metropol beszámolt, egész életében őrizte fiatalos formáját Marcellina. A szaxofonos énekesnő állítja, nem hisz az „életmód-változtatásban”, szerinte a kulcs az, hogy az ember megtartsa a kontrollt a teste fölött. A 80-as években sokat szerepelt, legismertebb dala a Sexy Lady, pár éve pedig a TV2-n A Nagy Duettben is énekelt.

20230201_Marcelina_szulinap_MG_0080
Fotó: Markovics Gábor

A magyar énekesnő egy hónappal ezelőtt a Némaságra ítélve című videóblogjában számolt be arról, hogy hangszalagjai bevéreztek, emiatt pedig a karrierje is veszélybe került. Orvosa szerint Marcellinának még csak suttognia sem szabadott. Műtétre azonban nem volt szükség, azonban a rehabilitációja hosszú és nehéz időszaknak ígérkezett. 

Az énekesnő számára a síri csend gyakorlatilag egyenlő volt a pokollal, azt pedig álmában sem gondolta volna, hogy épp a balszerencsésnek titulált péntek 13-a hozza el számára a megváltást. Akkor ugyanis végre megszólalhatott!

– Amikor a doktornő azt mondta, hogy beszélhetek, azonnal kitört belőlem a boldogság! Olyan érzés volt, mintha visszakaptam volna az életemet! Igaz, hogy a teljes regenerálódás még sok idő, de ahogy mondani szokták, minden vég valaminek a kezdete. Kiabálni természetesen még nem kiabálhatok, így igyekszem nem összeveszni senkivel. Óvatosan beszélek, de a legutóbbi orvosi vizsgálat már megnyugtató eredményt hozott: nincs duzzanat a hangszalagjaimon – mesélte meghatottan Marcellina a Borsnak.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás