„Egy halottat így megalázni!” – undorító dolgot tettek Berki Krisztián sírjával, összetört édesanyja tajtékzik a dühtől

Mayer Júlia nem tudja felfogni, hogy lehet valaki erre képes.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.09.25.
Módosítva: 2024.09.25.
Berki Krisztián sírgyalázás videó sír édesanya

Az egész országot megdöbbentette Berki Krisztián 2022. május 6-ai váratlan halála, mindenki szíve összeszorult a hír hallatán, különösen miután kiderült, hogy kislánya is vele volt a lakásban.

Berki Krisztán sírja
Berki Krisztán édesnyja tajtékzik a dühtől Fotó: TV2

Az azóta eltelt több mint két évben hátrahagyott szerettei lassan gyógyulnak édesanyja, Júlia azonban a mai napig nagyon nehezen viseli fia elvesztését. A még be sem gyógyult sebeit most pedig egy olyan szörnyű tett tépte fel, amire egyszerűen nincsenek szavak.

Kiderült ugyanis, hogy meggyalázták Berki Krisztián sírját, valaki ugyanis úgy gondolta, hogy „vicces” dolog egy vasalót tenni a volt Fradi-vezér sírhelyére.

Berki Krisztián édesanyja ezt nem hagyta szó nélkül

A megdöbbentő eset kapcsán a Tények Plusznak Mayer Júlia is nyilatkozott, a riportból pedig kiderül, hogy a gyászoló édesanya nem tud és nem is akar megbocsátani az elkövetőnek.

Szégyelljék magukat, akárki volt. De ha tudnám, hogy ki, biztos, hogy agyonverném. Biztos, hogy számon kérném, hogy lehet valaki ilyen rohadék. Milyen ember ez?! Normális ember ilyet nem csinál!

– jelentette ki könnyeivel küzdve Júlia.

Ezen rendesen felhúztam magam, hogy lehetnek ilyen gyalázatos emberek. Egy halottat így megalázni!

– tette hozzá.

Júlia az eset óta nem is tud másra gondolni, csak ara, hogy hogyan képes valaki ekkora gonoszságra.

Majd a sorsa utoléri. Az ilyen gonosz embereket nem bírom elviselni. Ez szemétség! Ez az alja! Egy féreg lehetett. Lehet, hogy jót is röhögött magában

– fakadt ki az összetörten.

Mayer Júlia azt is hozzátette, hogy ez a „poén”, amihez sokan kötik egyetlen fia nevét, még csak igaz sem volt. Arról is mesélt, hogy fájdalma azóta sem csillapodott.

Nem vagyok jól, mert van, mikor egész nap eszemben van, hogy miért kellett elmennie. Még most sem tudom felfogni, hogy miért kellett ennek megtörténnie.

A vasalót azóta természetesen már eltávolították Krisztián sírjáról.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás