RETRO RÁDIÓ

„Amit művel, bicskanyitogató!” – Berki édasanyja kiakadt Mazsira





Berki Krisztián édesanyja szerint a volt menye tudatos nő, aki semmit sem csinál véletlenül. Ha nyilvánosan megjelenik egy férfi oldalán, akkor pontosan tudja, hogy fel fogják ismerni. Pont ezért megy oda.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.21.
celeb botrány

Forrnak az indulatok Berki Krisztián szüleiben, akik mást sem látnak hetek óta, mint hogy Mazsi a budapesti éjszakában járt egy férfival, luxusdzsippel furikázik, és a reptérre kíséri a titokzatos lovagját.

„Senki sem akarja, hogy élete végéig egyedül legyen, de az, amit művel, bicskanyitogató!” – mondta a Borsnak indulatos hangon Krisztián édesanyja, Júlia asszony, majd így folytatta: „Sokszor én szégyellem magam, ahogy megyek az utcán és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban… A szívem megszakad! Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok…

Berki anyja szerint Mazsi provokál, botrányhős akar lenni Fotó: Bors

Mazsi már a nyáron furcsán viselkedett

A gyászoló édesanya döbbenten figyeli Mazsi viselkedését, ami nem most változott meg egyébként.

Jól éreztem én már akkor is, amikor utoljára találkoztunk, hogy nem stimmel valami” – folytatta Júlia. „A nyáron, azt hiszem júliusban voltam utoljára náluk, az unokámat látogattam meg, Mazsi pedig nagyon furcsán viselkedett… azt éreztem, hogy végig azon gondolkodik, hogy bárcsak ne lennék ott. Már régen máshol járt az esze, nem a régi családján, az biztos! De nem baj” – tette hozzá. „Majd az Isten teszi a dolgát. Az biztos, hogy nem maradhat büntetlenül, hogy Krisztián családjával együtt mindenkit provokál ebben az országban. Mert hogy direkt csinálja, afelől senkinek se legyen kétsége!

Berki Krisztián május 6-án hunyt el Fotó: Bors

Botrányhős akar lenni

Berki Krisztián édesanyjánál most érezhetően betelt a pohár. A gyászoló édesanya szerint Mazsi provokatív viselkedése előre megtervezett, amivel célja van.

„Én sokat gondolkodtam azon, hogy miért csinálja ezt. Ha szerelmes is lett, akkor az lenne az észszerű, ha bujkálna, nem?” – kérdezi, majd meg is válaszolja magának. „Azért csinálja nyilvánosan, mert ugyanaz akar lenni, mint a fiam volt: botrányhős. Nem kérdés, hogy Krisztián is az volt, ebből élt, nem is olyan rosszul. Mazsi a fiam helyébe akar lépni, ezen dolgozik már egy ideje. Csak azt felejti el, hogy van két nagy különbség közte és a fiam között. Krisztián egyéniség volt és bár nyereséget remélt, sosem gázolt volna át senkin.”

Anyósa teljesen kiborult és elmondta, mit gondol menye viselkedéséről

Mégsem utazott külföldre

A Bors a táncpróba helyszínén kapta lencsevégre Berki Mazsit, aki – mint kiderült – mégsem utazott szerelmével külföldre. Személyesen szerettük volna tőle megkérdezni, hogy mit gondol arról, amit a volt anyósa mond róla. Nem volt könnyű a közelébe férkőzni, hiszen állandóan mozgásban van.

Az egyik napilap olvasóriportere vasárnap készített egy fotót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ahol kislányával és állítólagos szerelmével tartózkodott. Feltételezések szerint Mazsiék külföldre utaztak egy közös nyaralásra, ráadásul már nem is először. Most azonban úgy tűnik, túl rövidre sikerült a külföldi pihenés, vagy pedig el sem utazott az özvegy. Már csak azért sem, mert gőzerővel készül a Dancing with the Stars műsorra, ami komoly felkészülést igényel, így a próbák elengedhetetlenek számára.

A Bors információi szerint a felkészülések egy 13. kerületi stúdióban zajlanak. A Bors a helyszínre érkezve pillantotta meg az épület előtt várakozó luxusjárgányt, amivel Mazsi egy ideje jár. Várakozásunk sikerrel járt, mert néhány perc múlva az özvegy is feltűnt, de hiába tettük fel neki a kérdéseinket, beült az autóba, és elhajtott.

Az özvegy már javában készül a táncos műsorra, éppen tegnap is próbált Fotó: Bors

 





Ezeket olvastad már?
Mire készül Stana Alexandra? Titokzatos bejelentést tett csábos tekintettel

Mire készül Stana Alexandra? Titokzatos bejelentést tett csábos tekintettel

Megfagyott a levegő a Házasság első látásra műsorában: János könnyekben tört ki mindenki előtt

Megfagyott a levegő a Házasság első látásra műsorában: János könnyekben tört ki mindenki előtt

Megható: gálaestet szerveztek a szülinapos Bodrogi Gyula tiszteletére – Galéria

Megható: gálaestet szerveztek a szülinapos Bodrogi Gyula tiszteletére – Galéria

A szakmában ezt nem lehet: igénytelennek tartják a Next Top Model Hungary versenyzőjét a társai

A szakmában ezt nem lehet: igénytelennek tartják a Next Top Model Hungary versenyzőjét a társai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás