Bebe még vágyik arra, hogy családja legyen

A Back II Black énekese mindennel elégedett az életében, csak egy dologra vágyik még nagyon: családra. Bebe mindent meg is tesz azért, hogy sokáig egészséges maradjon, így Miló Vikinek hála, rendszeresen bokszol.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.09.07.
Bebe család egészség

Abebe Dániel, azaz Bebe neve nemcsak a zenével forrt össze, hanem az állatvédelemmel is. Az énekes imádja a kutyákat, és mindig van körülötte legalább két kutyus, akiket gyermekeiként szeret. Azonban az énekesnek még nem adatott meg, hogy családot alapítson, de erről a vágyáról nem mondott le.

Bebe
Bebe bízik benne, hogy egyszer lesz gyereke (Fotó: Markovics Gábor)

Bebe vágyik a családalapításra

Bár az énekes mindent elért, elégedett az életével és a karrierjével, de mindig is vágyott saját gyermekre, ami eddig még nem adatott meg az életében.

Jelenleg egyedül élek, de bízom benne, hogy még lehet családom. Viszont az nem kizáró ok, ha egy olyan nővel hozna össze az élet, akinek van már gyereke. Ez persze sok mindentől függ, leginkább attól, hogy a gyerek hogyan viszonyulna hozzám. Mindentől függetlenül akarnék saját gyereket

– mesélte Bebe, aki azt is elmondta, hogy lassan 50 éves lesz, éppen ezért mindent megtesz, hogy fitt maradjon. Barátjához, Miló Vikihez rendszeresen jár edzeni.

Apukája is bokszolt

Bebe életében nem ismeretlen a sport, ugyanis fiatalkorában vízilabdázott, de már akkor is érezte, hogy neki a zene a mindene. Szerencsére azonban a sport iránti szeretete is megmaradt. 

Édesapám bokszolóként jött Magyarországra, hogy Papp Lacival edzhessenek, aki akkoriban a legjobb volt. De sajnos egy térdsérülés után abba kellett hagynia a Testnevelési Főiskolát, és így lett belőle orvos. Szóval nekem is a genetikámból jött, de nem szeretnék az olimpián indulni

 – viccelődött az énekes.

„A viccet félretéve, a boksz nagyon sokat segít nekem, nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is. Ad egyfajta koncentrációt, ami segít abban, hogy megküzdjön az ember azokkal az akadályokkal, amiket elé gördít az élet. Így ezek a problémák feladatok lesznek az ember számára” – fogalmazta meg a hitvallását Bebe.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás