Visszavonulás mellett döntött a megsérült zenész, lánya megható sorokkal üzent

A legendás zenekar már soha többé nem áll színpadra.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.08.09.
Módosítva: 2024.08.09.
Aerosmith megható visszavonulás Steven Tyler

2023 szeptemberében indult utolsónak meghirdetett, Peace Out turnéjára a legendás rockzenekar, az Aerosmith, ám alig három koncert után bejelentették, az énekesüknek, Steven Tylernek megsérültek és véreznek a hangszálai, sőt, a gégéje is eltört. Az orvosok 30 napra eltiltották az énekléstől, ami miatt el kellett halasztaniuk a soron következő fellépéseket. Tyler, noha akkoriban beszélni sem tudott, még bízott a visszatérésben, és a hozzá közel állók is úgy nyilatkoztak, rendbe fog jönni. Sajnos, a remények végül örökre szertefoszlottak: néhány nappal ezelőtt az együttes bejelentette, Steven Tyler nagy valószínűséggel már sosem épül fel a hangszálsérüléséből, így arra a döntésre jutottak, többé nem lépnek színpadra.

Erre a döntésre reagált Steven Tyler lánya, Mia is, aki az énekes, Cyrinda Foxe-szal kötött házasságából született: a 45 éves nő egy videót állított össze, amely az évek során készült fotókat tartalmazza, róla és az apjáról, a családi emlékeket és a frontember fellépéseiről készült pillanatokat – írja a Life.hu.

Neked talán csak Steven Tyler, a hosszú hajú, sminkelt, festett körmű, hihetetlen hangú srác. De nekem sokkal több ennél. Nemcsak az egyik, ha nem a legtehetségesebb énekes, aki valaha élt. De ő a legkeményebben dolgozó ember is, akit valaha ismertem. A hangját és karrierjét első helyre tenni mindig kemény kihívás volt számára. Olyan örökséget hozott létre, amely örökké élni fog. Ő neked egy rocksztár, de nekünk egy bajnok. Valaki, akire a fiam is felnéz. És alig várom, hogy lássam, milyen utat kövezett ki apám a fiam számára. Látni, hogy visszavonul, nagy űrt hagyott a szívemben. Tudva, mennyire szeret szórakoztatni. Tudom, milyen nehéz döntés volt ez. Ez nem a vég, hanem egy új fejezet

– írta a bejegyzésében Mia.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás