Vastag Csaba felesége reagált a rosszakaróknak: „Köszönöm szépen, egy napra J.Lo-nak éreztem magam”

Kiakadt a kommentelőkre a sztárpár. Vastag Csaba felesége egyetlen képpel okozott közfelháborodást.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.08.15.
Módosítva: 2024.08.15.
Vastag Csaba csokor szülinap

Őrület! Egy ártatlan emlékből lett óriási botrány, csúnyán beleálltak Vastag Csaba feleségébe. A sztárpár nem mulasztott el választ adni.

Vastag Csaba
Vastag Csaba felesége, Evelin egy ártatlan fotóval okozott óriási közfelháborodást (Fotó: TV2)

Tavalyi képpel verte ki a biztosítékot 

A napokban ünnepelte 27. születésnapját az énekes felesége, Evelin. Medencés partival töltötte a jeles napot, Csaba pedig nemcsak közösségi oldalán intézett hozzá kedves szavakat, de esti koncertjén is megemlékezett szerelméről. A rajongók abban is biztosak lehettek, hogy Evelin gyönyörű rózsacsokrot is kapott, ám egy szemfüles kommentelő porszemet talált a gépezetben.

A Redditen osztotta meg észrevételét egy felhasználó, miszerint Evelin Instagram-sztorijában közzétett rózsacsokor nem új ajándék: valójában tavaly május elején osztotta meg ugyanezt a képet először… A kommentszekcióban rögtön be is indult a találgatás, rosszmájú megjegyzésekben fejtették ki, hogy talán idén nem futotta új csokorra, vagy az énekes megfeledkezett a szülinapról, sőt, egyesek odáig mentek, hogy a pár csak kirakatházasságban él.

Vastag Csabaés felesége
Vastag Csaba és Evelin megdöbbent az emberek spekulációin (Fotó: Szabolcs László)

Vastag Csaba felesége J.Lo-nak érzi magát

Csaba és Evelin nem tűrte szó nélkül a pocskondiázást, élőben jelentkeztek be az Instagramon, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba – szúrta ki a Metropol.

Szeretnék kicsit reagálni” – kezdett bele Evelin. „Nem tudtam, hogy ez ekkora botrányt fog előidézni. A virágos kép, amit kiraktam tegnap Insta Storyba, tavaly 2023. május 4-én volt kint az Instagram-oldalamon. Amit kettő percre rá le is vettem az oldalamról. Majd most a Reddit című fórumra felkerült ez a fotó, azzal, hogy már nincs pénzünk ajándékra. Minden évben ugyanazzal a virággal fogom megköszönni, hogy mennyire figyelmes a drága férjem… Erről szó sem volt, csak megosztottam ezt a fotót, hogy ő mindig meg tud lepni. De bele sem gondoltam, hogy az emberek azt hiszik ebből, hogy nincs pénzünk új ajándékra! – háborgott Evelin, majd hozzátette: a szülinapján kirakott egy másik rózsacsokrot, így aki figyelmes volt, észrevehette, hogy nem egyezik a kettő. Csaba kiegészítette, hogy a tavalyi képről készült képernyőfotó ráadásul meg lett szerkesztve, május 9-re írta át az illető a május 4-i eredeti dátumot… 
Kicsit rémisztőek ezek a szerkesztett képek. De ezzel jönni, hogy nincs pénzünk új csokorra… Egyébként egy húszas mindig jól jön, ha ki akartok segíteni…” – viccelődött Csaba, akit kiakasztott, hogy egy ártatlan képből már az a következtetés jött le, hogy „kamuházasságban” élnek…

Evelin még hozzátette:

Az, hogy ilyen fontosak vagyunk számotokra, hogy egy 2023-as posztot kifotóztok, aztán hajnalban kiposztoljátok, ez igazából megtisztelő. Három évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ennyire ismert, ennyire jó leszek, hogy ezzel foglalkozzatok, hogy mit teszek ki. Amerikai sztárokkal szoktak ilyeneket csinálni, hogy mennek utánuk és fotózzák. Köszönöm szépen, én is egy napra J.Lo-nak éreztem magam.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás