58 éves lett Halle Berry, még most is hihetetlen formában van – Galéria

Valószínűleg senki sem gondolná, hogy a gyönyörű színésznő már a 60-hoz közeledik, pedig így van, ma ünnepli 58. születésnapját, de jó pár évet nyugodtan letagadhatna. Halle Berry kétgyermekes édesanyaként is bomba formában van.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.08.14.
Halle Berry férj gyerekek szerelem filmek

Halle Berry évtizedek óta sikeres színésznő, emellett pedig két gyermeket is nevel. A világsztár ma, augusztus 14-én ünnepli 58. születésnapját, bár ez rajta egyáltalán nem látszik, hiszen most is döbbenetes formában van. A jeles nap alkalmából összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatait.

10120 - Photocall de la 95ème édition de la cérémonie des Oscars à Los Angeles
Kétgyermekes édesanyaként, a 60-hoz közeledve is elképesztően dögös Halle Berry 
Fotó: Walter/Bestimage

Halle színésznői karrierje a 1990-es években kezdődött. Abban az időszakban a legismertebb filmjei közé tartozott az 1992-es Bumeráng és az 1994-es A Flintstone család. Majd 2002-ben szerepet kapott a Szörnyek keringője című moziban, amiért jelölték a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjra, amit afroamerikai színésznőként máig egyedül ő kapott meg ebben a kategóriában. De sokan ismerhetik az X-Men filmek Ciklonjaként, vagy a DC macskanőjeként is, amivel mondhatni beírta magát a filmtörténelembe. De alakított már Bond-lányt is, sőt a közkedvelt John Wick-sorozat harmadik részében és a második Kingsman moziban is kapott szerepet.

Halle Berry magánélete nem volt zökkenőmentes

A szerelemben sajnos nem volt mindig ilyen sikere, hiszen 1993 óta háromszor volt férjnél, de mindháromszor elvált. Bár 2008-ban született egy lánya, de a kicsi édesapjával sem maradtak együtt. Harmadik férjével Olivier Martinezzel pedig egy fia született, de 2016-ban nekik is elváltak útjaik. Halle Berry jelenlegi partnere Van Hunt amerikai énekes, dalszerző, akivel 2020 óta alkotnak egy párt és boldogabbnak tűnnek, mint valaha.

Az alábbi képre kattintva lehet végignézni galériánkat a szülinapos sztárról:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás