Éjszakai behatoló tette rémálommá a TV2 sztárjának éjszakáját: „Fújtatott a szúnyoghálónál, be akart jönni”

A Párharcban sokakat lenyűgöző tévésztár nem egy ijedős alkat, de az éjszakai rémálom teljesen kikészítette. A TV2 bombázója éppen párja nélkül volt a balatoni nyaralóban, amikor valaki be akart törni.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.08.06.
Tv2 éjszakai betolakodó sztár rémálom

Egész éjszaka nem aludt Viczián Viktória, aki arra riadt fel éjszaka, hogy valami hatalmas állat fújtat a szúnyoghálón keresztül. A TV2 sztárja párja, Somhegyi Krisztián nélkül töltötte az éjszakát a balatoni házban, érthetően nagyon megijedt. S bár kutyái nagyon ugattak, a betolakodó csak nem akart elmenni. 

TV2
A TV2 bombázója párja nélkül töltötte az éjszakát, amikor megjelent a behatoló (Fotó: hot!)

Éjszakai behatoló ijesztette halálra a TV2 sztárját

Az ijesztő esetről számolt be közösségi oldalán Viki. A modell éppen egyedül volt a családi nyaralóban, amikor egyszer csak valami fújtatni kezdett a szúnyoghálós ajtónál. 

„Csodásan szép reggelt kívánok mindenkinek én, aki semmit nem aludtam” – kezdte Viczián Viki Instagram sztorijábanban az ijesztő eset elmesélését másnap reggel. 

Éjjel olyan 11 óra lehetett, én a Mimóval aludtam… Itt a nyaralóban van egy szúnyoghálós, elhúzható ajtó, egyszer csak azt hallom arról, hogy valami fújtat a szúnyoghálóba és be akar jönni. Tudtam, hogy egyik kutya sem lehet, és ez valami nagy valami, ami kint van. Elkezdtem világítani, és csak azt láttam, hogy valami szőrös, lompos farka van, de sötét volt, tehát nem tudtam megállapítani, milyen állat.

20230811_viczian somhegyi__02452_MW_bulvar_MK
Még most se tudja Viki, mi próbált meg "betörni" hozzá (Fotó: Máté Krisztián)

Azóta bezárkózik

Viki szerint vagy róka, vagy nyest lehetett az éjszakai betolakodó. De az biztos, azóta nem mer úgy aludni, hogy csak a szúnyoghálós ajtó legyen zárva, hiába kerítésen belül van. 

Eddig mindig bukóra hagytam, de most már rettegek, hogy kiszakítja a szúnyoghálót és bejön valamilyen állat. Vagy tegye ezt napközben, amikor legalább tudom konstatálni milyen állat, és még esetleg le is tudom reagálni, minthogy az éjszaka közepén ijesztget, és utána semmit nem tudtam aludni. Próbáltam a kint lévő macskát levadászni, hogy ha róka esetleg, akkor nehogy megegye a Luit. A kutyáim egyébként teljesen megvesztek úgy ugattak, nagyon hátborzongató volt!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás