Érzelmes vallomást tett Tóth Gabi: számára ő az otthon melege, a biztos pont

Az énekesnő élete egyik legfontosabb személyét mutatta meg a rajongóinak.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.08.07.
Módosítva: 2024.08.07.
Tóth Gabi családtag szeretet énekesnő nagymama

Az elmúlt jó egy évben nemegyszer érte kemény kritika és támadás Tóth Gabit. Az énekesnő és volt férje, Krausz Gábor tavaly augusztusban jelentette be, a kapcsolatuk hat év és egy közös kislány születését követően véget ért. Az egykori házaspár mindkét tagja továbblépett azóta: a sztárséf a profi táncosnő, Mikes Anna, míg Gabi Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes egyik alapítótagja mellett találta meg a boldogságot. A nehéz időszakban és a sokszor negatív visszhang közepette azonban nagyon aggódott Gabiért egy családtagja, aki az énekesnő elmondása szerint a biztos pontot jelenti az életében.

20240421_Tóth Gabi_Veszprém_FI_VN (22)
Ő Tóth Gabi életében a biztos pont / Fotó: FÜLÖP ILDIKÓ

Cuni mama. Finom »hólyagos rántott hús« és madártej. Ja és persze az újságcikkek, amikben benne vagyok, mindig átbeszéljük, mi az igazság... Mert mindent megvesz, aztán sokszor aggódik, de a végén jót nevetünk, hogy »na, köllött nekem ennyi pénzt költeni ezekre a lapokra«.  Mama nekem az otthon melege, a biztos pont, ahol mindig gyermeknek érezhetem magam

– fogalmazta meg az érzéseit szeretett nagymamájával kapcsolatban Tóth Gabi, akivel egy közös fotót is megosztott az Instagram-oldalán.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás