„Korábban nem voltam ilyen” – Teljesen megváltozott az élete Szőcs Reninek

Az énekesnő több, mint egy éve hozta világra kislányát és most egy új mérföldkőhöz érkeztek. Szőcs Reni az anyaságban rejlő félelmekről is beszélt.



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.08.20.
Szőcs Reni Amélia fogzás kislány

Szőcs Reni kislánya csak úgy nő, mint a bolondgomba, ami nem meglepő, hiszen születése óta, már több mint egy év eltelt. A kis Amélia egy teljesen új korszakot hozott az csíkszeredai énekesnő életébe, sőt Reni szinte teljesen belejött az anyaságba. Egy újabb szakaszt zárhatnak le.

Szőcs Reni
Szőcs Reni egy mérföldkőhöz érkezett kislányával  - Fotó: Lukács-Majzik Erika

A fogzás tele volt kihívásokkal, de annyira nem volt vészes, mint gondoltam, vagy mint ahogy mondták. Már csak két fogacska van hátra és megleszünk. Az az igazság, hogy mindig a legrosszabbra készülök

– kezdte a Metropolnak az énekesnő, aki egyébként sosem volt a legrosszabbra készülős ember.

Az, hogy a legrosszabbra készülök, szerintem az anyaságból fakad, mert korábban nem voltam ilyen. Ha terhes leszel, akkor mindenki egyből jön a jó tanácsokkal, vagy hogy mit, hogyan kéne csinálnod. Mindig kapod a kontrát, hogy a következő akadály nehezebb lesz. Ezért is készülök mindig a legrosszabbra” – szögezte le Reni, aki mindenhova magával viszi a kis Améliát.

Szőcs Reni
Szőcs Reni mindenhova viszi magával szeretett kislányát - Fotó: Lukács-Majzik Erika

Mindenhova együtt mennek

Az anyuka már többször elvitte magával Améliát stúdiózni, sőt még forgatásra is. Reni szeretné, ha lánya vele tapasztalná az életet.

Mindenki meg szokott rajtam lepődni, hogy viszem magammal mindenhova a kicsit. Szerintem neki is jár az, hogy tapasztaljon a világból és velünk jöjjön, mintsem, hogy otthon legyen csak. Persze, ha olyan helyre megyek, akkor mindig van segítségem” – mondta az énekesnő, aki igazán jó anyuka volt az elmúlt évben.

Szőcs Reni jó anyuka

Az énekesnő mindig olyan tartalmakat gyárt, amik segítenek az anyukáknak. Minden videója a kis Amélia és férje boldogításáról szól. Nem lehet nem észre venni, hogy mennyire törődő anyuka.

Azt érzem, ez idő alatt sikerült teljesen belerázódni az anyaságba. Már számomra is hétköznapibb érzés, mint az elején volt. Nem ijedek meg, ha elesik a kicsi, vagy valami apróság éri. Nem tud hirtelen érni semmi” – mondta Reni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás