Nem volt őszinte: fontos dolgot titkolt el Vilmos herceg Katalin hercegné elől

Ha ez előbb kiderül, mindent romba döntött volna.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.08.20.
királyi család katalin hercegné titkolózás Vilmos herceg

Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolata folyamatosan erősödik azóta, hogy 2011-ben összekötötték egymással az életüket. De volt idő, amikor a walesi hercegnek komoly titkot kellett megőriznie szerelme előtt.

Fontos dolgot titkolt el Vilmos Katalin elől Fotó: AFP

A pár 2011 áprilisában házasodott össze, és három közös gyermekük született, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg. 2010 novemberében jelentették be eljegyzésüket, és az ITV-s Tom Bradbynek adott interjúban a pár megosztotta egy romantikus kenyai nyaralás részleteit, amely során Vilmos néhai édesanyja, Diana hercegné eljegyzési gyűrűjével kérte meg a kezét.

Ez az a hely, ahová apám elvitt engem és a bátyámat, nem sokkal azután, hogy édesanyánk meghalt. És amikor eldöntöttem, hogy hol fogom megkérni Katalin kezét, nem tudtam volna Kenyánál alkalmasabb helyet választani

- mondta akkor a walesi herceg, aki elárulta, hogy a királyi ékszerész, a Garrard által készített gyűrűt titokban egy hátizsákban hordta három hétig, mielőtt feltette volna a Katalinnak a nagy kérdést. 

Tudtam, ha ez a dolog eltűnik, nagy bajban leszek” - mesélte Vilmos herceg.

Vilmos és Katalin esküvőjét hatalmas érdeklődés övezte - és az emberek milliós nagyságrendben kapcsoltak az ITV-re, hogy megnézzék az eljegyzési interjút, valamint, hogy a hercegnét először hallhassák. A nézők pedig örömmel látták, hogy a herceg a leendő felesége mellé állt - írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás