Micsoda meglepetés! Nem hiszed el, kivel áll össze Marics Peti

Demjén Ferenc különleges dobással készül a decemberi nagykoncertjére: tinibálvány énekesekkel áll színpadra. Marics Peti és Ember Márk is színpadra állhat az élő legendával.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.08.15.
Módosítva: 2024.08.15.
Demjén Ferenc Marics Peti Ember Márk

Demjén Ferenc zenéi túlzás nélkül örökzöldnek mondhatók, a fiatalabb korosztály is ismeri legnagyobb slágereit. Az élő legenda elismeréssel adózik az új generáció tehetségei előtt is, decemberi nagykoncertjén ígérete szerint tinibálvány énekesekkel lép színpadra, élükön Marics Petivel és Ember Márkkal.

Demjén Ferenc
Demjén Ferenc nagy bejelentést tett: decemberi koncertjének sztárfellépője lesz Marics Peti és Ember Márk is (Fotó: Ripost)

Demjén Ferenc és Marics Peti egy színpadon 

A Hogyan tudnék élni nélküled? című romantikus zenés film decemberben debütál, ikonikus Demjén-számokat felsorakoztatva, kezdve a Szerelemvonattól az El kell, hogy engedj című dalokig. A 77 éves rocklegenda, Demjén Ferenc pedig legutóbbi, sümegi koncertjén jelen voltak a főszereplők, akik rövid időre színpadra is álltak: Demjén megígérte, a december 30-i koncertjén együtt énekel majd a fiatal tinibálványokkal!

Marics Peti
Demjén Ferenc nagyon elégedett a dalai feldolgozásával, decemberi koncertjére el is hívta a főszereplőket (Fotó: IKO)

Örültem, amikor Kirády Attila producer megkeresett engem és a menedzsmentemet a film ötletével. Ez az alkotás pont azt akarja, amire én is a pályámat tettem fel: örömet csempészni az emberek életébe, kicsit kiszakítani mindenkit abból a világból, amiben élünk. Mindig azzal a szándékkal készítettem el egy-egy dalt, hogy az a lehető legszélesebb közönségnek szóljon, és óriási érzés az látni, hogy a koncertjeimen tényleg minden generáció ott táncol, bulizik a nézőtéren. Azt remélem, hogy ez a film is pont ezt fogja elérni a moziban” – mondta Demjén Ferenc a Metropolnak, majd elárulta, a film főhősei – Ember Márk, Törőcsik Franciska, Marics Peti, Kirády Marcell, Varga-Járó Sára, Brasch Bence, Márkus Luca, Kovács Harmat, Medveczky Balázs – az ő áldásával kapták meg a szerepet.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás