„Az egész falu megőrült” - L.L. Juniorért hagyta ott vőlegényét az oltár előtt a menyasszony

Tehetetlenül nézte a vőlegény.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.23.
grillcsirke L.L. Junior menyasszony

L.L. Junior hazánk egyik legsikeresebb zenésze. Az emberek megőrülnek a zenéiért, és ez persze nem véletlen. A dalai ritmusosak és fülbemászók, és nincs olyan magyar, aki legalább egy-két dalát ne fújná fejből. Junior emellett sikeres üzletember is, hiszen egy grillcsirke-birodalmat irányít. Kisbuszából kínálja a finomabbnál finomabb falatokat, és a terméke olyan finom, hogy még a sztárok is odáig vannak érte, és rendszeres vendégei az énekesnek. Most azonban olyan videó került ki, ami mindenkit megdöbbentett. 

Junior sármosabb, mint valaha

Junior karrierjének csillaga tehát az égbolt egén ragyog. Sorra jelenteti meg a jobbnál jobb zenéket, a klipekért mindenki odáig van, emellett pedig grillcsirke-birodalma is felfutott. A magánélete azonban meglehetősen zűrös. Nem is olyan régen még attól voltak hangosak a hírek, hogy Dárdai Blanka véget vetett az énekessel való viharos kapcsolatának, és szakítottak. Tavaly októberben hivatalosan is kimondták a válást egykori szerelmével, Körtvélyessy Kingával, ezzel kapcsolatban pedig még akkor elmondta Junior, hogy a viszonyuk békés, bár válóperük végén volt egy titkos záradék. A legfájdalmasabb azonban azt volt látni, hogy min mennek keresztül Hopp Csillával. Egykori szerelme ugyanis két gyermekének anyja, így osztoznak a gyászon. Több éve már annak, hogy kisfiuk meghalt egy tragikus balesetben, és eleinte úgy tűnt, Csilla és Junior között a viszony el fog mérgesedni, mostanra azonban már rendeződött a helyzet, és kisfiuk érdekében jó viszonyt ápolnak.

 

Megjelent az új klipje 

Junior azonban most nagyot robbantott. Megjelent ugyanis legújabb klipje, aminek tartalma igencsak döbbenetes. 

Emlékszem, tudtam már az elején csak egy pillantás belőled nem elég, az egész falu megőrült a szemedért, megigéz mindenkit mégse ad esélyt

– énekli Junior, miközben egy esküvő filmkockáit láthatjuk.

Hamarosan azonban a menyasszony az oltár előtt hagyja a vőlegényét, elszalad, átrohan a szőlősön, és végül belebotlik Juniorba, akivel forró ölelkezésben egyesülnek. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás