Kulcsár Edina őszinte vallomása: "Soha nem gondoltam volna, hogy nekem valaha ekkora családom lesz"

Kulcsár Edinának még szoknia kell, hogy 4 gyermekes édesanya lett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.27.
család vallomás Kulcsár Edina

Az egykori szépségkirálynőnek, Kulcsár Edinának két gyermeke született az exférjétől, Csutitól, és kettő a jelenlegi hitvesétől, G.w.M-től. Legutóbbi gyermeke, Dion nemrég látta meg a napvilágot, nagyon boldogok a rapperrel, hogy egy kisfiúval is megajándékozta őket a sors – de ilyen sok gyerekkel nem mindig egyszerű. 

Kulcsár Edina és Varga Márk G.w.M
Kulcsár Edina és G.w.M / Fotó: SZL

Kulcsár Edina nemrég a közösségi oldalán mesélt egy picit arról, hogy éppen milyen számára az élet, illetve mennyire nehéz most neki négy gyermekkel – őszintén vallott a családjáról a csinos híresség.

Hogy milyen az élet? És mennyire nehéz most? ☺️👇
Lassan 3 hete vagyok 4 gyermekes anyuka.❤️
Soha nem gondoltam volna, hogy nekem valaha ekkora családom lesz és habár még új a dolog, minden pillanatával együtt IMÁDOM. Az élet nem állt meg. Sőt! 😄
Míg sokaknál ( általában első gyermeknél ) ilyenkor az élet lelassul, nálunk még inkább felgyorsult.😅🙈
Lelkileg nagyon jól kell tudni kezelni ezt a helyzetet, meg persze fizikálisan is toppon kell lenni, mert pihenésnek itt helye nincs.😄✋ A nehézséget abban látom, hogy minden gyermekemmel ugyanannyit tudjak foglalkozni és senki ne érezze azt, hogy valamelyikőjükre kevesebb idő jut. Szerintem kell még pár hét, hogy ki tudjam alakítani a megfelelő napirendet, főleg azért mert kezdődik az óvoda és ezzel meg a különórákkal bonyolódik majd az én helyzetem is.🙈

– írta Kulcsár Edina.

Akit érdekel, ide kattintva megtekintheti Kulcsár Edina posztját, amihez egy friss képet is mellékelt magáról, hogy azzal illusztrálja a fent olvasható gondolatait.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás