Kínos: Sipos Péter a legnagyobb színpadi bakijairól vallott

Az Irigy Hónaljmirigy tagja esett már le a színpadról, sérült meg vagy épp sokkolva nézte végig a technika megsemmisülését a koncert közben.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.08.14.
Irigy Hónaljmirigy Sipos Péter baki színpad

Mint minden színpadi előadót, az Irigy Hónaljmirigyet sem kímélték a színpadi bakik a több évtizedes fennállásuk alatt. 

Sipos Péter / Fotó: Spotlightmedia

„Az egyik legemlékezetesebb a tavalyi nagykoncerten történt. A Tankcsapda volt a meglepetés zenekar, akikről csak mi tudtunk. Pop paródiában adtuk elő az egyik számukat, kiálltunk a kis színpadra és a szám felétől nekik kellett volna átvenniük és előadni az eredetit. Csakhogy Fejes Tomi fülesébe nem érkezett meg a jel, így nem léptek be akkor, amikor kellett volna. Közben minden fény- és pirotechnika eldurrant, ami az ő bejövetelükhöz volt igazítva. Odafutottam és intettem nekik, hogy jöjjenek, kezdjék. Nagy nehezen kezdett összeállni a dolog, de Sidi gitárján elpattant a húr, úgyhogy még gitárt is kellett cserélnie. A technika igencsak közbe tud szólni” – mondta a Sláger FM-en Sipos Péter, akinek a technikával többször meggyűlt a baja. 

„Belehajoltam a hidegszikrába. Nekem nem lett bajom, de az ingem kuka lett. Volt, hogy a lépcső nem volt a színpadhoz rögzítve és mikor mentem átöltözni hatalmasat estem a mélybe. Az egyik koncertünk része volt egy műbalhé, amit olyan komolyan vettem, hogy a kamubunyótól még az orrom is vérzett. És persze olyan is volt, hogy a fényhíd felhúzásával ment a technika is” – árulta el Pordán Petrának az Irigy Hónaljmirigy frontembere. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás