Keserű jubileum közeledik Vilmos és Harry számára

Királyi szakértők elkeserítő tényeket közöltek a testvérekről. Köztük azt is, hogy fontos dátum közeledik számukra.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.22.
Módosítva: 2024.08.22.
Harry herceg testvérháború királyi család Vilmos herceg viszály

Lehet még remény a békére? Harry herceg és bátyja, Vilmos között már nem is testvéri viszály, sokkal inkább háború zajlik. A hercegek ugyanis lassan két éve nem beszéltek egymással. Ha pontos dátumot szeretnénk megjelölni, akkor az időpont 2022. szeptember 19-e, II. Erzsébet királyné temetése. Akkor is csak pár szót ejtettek a másik felé, de azóta teljes a csönd a vonal mindkét végén. A bennfentesek szerint ez a haragos kapcsolat valójában nem két éve kezdődött, sokkal távolabbra nyúlik vissza, mint azt gondolnánk!

William, Kate and Harry join a London Marathon training day
Ma már csak emlék ez a jókedvű együttlét Hary és Vilmos között. A testvérek lassan két éve nem beszélnek egymással Fotó: James Whatling/MEGA

Robert Lacey királyi író szerint Vilmos és Harry „párharca” már 2002-ben elkezdődött, amikor is Harry először került füves cigiző botrányhősként a a címlapokra. A vita pedig azóta is tart, pláne miután Harry egyszer nácinak öltözött egy partin 2019-ben. Ez a 2023-as Tartalék című könyvbe is bekerült a sussexi hercegtől, melyről így ír:

Vilmos a galléromnál fogva ragadott meg, ezzel letépve a nyakláncomat, majd a földre lökött.

A számtalan botránnyal kísért testvérháborúban Harry és Vilmos immár két éve nem beszél egymással, a királyi szakértők pedig nem látnak esélyt a sussexiek visszatérése Angliába. Túl sok köztük ugyanis a „rossz vér és a harag” a másik iránt. Roya Nikkah királyi elemző szerint ez rettenetes elkeserítő. 

Nagyon szomorú, hogy a két testvér teljesen elhidegült egymástól. Úgy tudom, immáron két éve nem beszéltek egymással, egészen pontosan a néhai királynő temetése óta.

Roya Nikkah hozzátette: Harrynek nemcsak a Vilmossal való köteléke szakadt meg, hanem más rokonaival is. Így mondhatni minden királyi kapcsolata tönkrement, miután még az apjával is alig-alig beszél – idézi a bennfentes szavait a brit Express.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás