Megtört végre a jég? Újra találkozott egymással Harry és Vilmos herceg

Az elhidegült testvérpár tagjai a nagybátyjuk temetésén találkoztak egymással.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.
Vilmos harry temetés Egyesült Királyság

Évek óta feszült a viszony a sussexi hercegi pár, Harry és Meghan Markle, valamint a királyi család többi tagja között. Miután többször nyilvánosan kritizálták a család tagjait, valamint Harry kiadott egy további bennfentes információkat kiteregető önéletrajzi könyvet is, az apja, III. Károly és bátyja, Vilmos herceg is pokoli dühös lett. Az egykor egymáshoz rendkívül közel álló testvérek között mára annyira megromlott a kapcsolat, hogy a hírek szerint már jó ideje nem is beszéltek egymással – ezen az sem változtatott, amikor a héten ismét szembekerültek a másikkal, miután Sussex hercege titokban hazalátogatott.

William, Kate and Harry join a London Marathon training day
Harry és Vilmos egykor nagyon közel álltak egymáshoz Fotó: James Whatling/MEGA

Harry a nagybátyja, Lord Robert Fellowes temetése alkalmából repült vissza az Egyesült Királyságba, aki a múlt hónap elején, 82 éves korában hunyt el. Fellowes volt a férje Lady Jane-nek, a néhai Diana hercegné nővérének, akivel három közös gyermeke született, valamint a 1990-es években II. Erzsébet királynő magántitkáraként is szolgált. 

A gyászszertartást augusztus 28-án tartották Norfolkban, és mind a két fivér részt vett rajta, akik nagyanyjuk, II. Erzsébet temetése óta szóba sem állnak egymással. A bennfentesek elmondása szerint a testvérpár tagjai közt ezúttal sem tört meg a jég: mint mondták, diszkréten viselkedtek a másik társaságában.

Egyszer sem láttuk őket beszélni egymással, és tartották a távolságot

– súgta meg az egyik résztvevő, a Mirror beszámolója szerint. 

A jelek szerint tehát a testvérek közti szakadék továbbra is áthidalhatatlan, és egyelőre remény sincs arra, hogy ez a közeljövőben változni fog.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás