Dúl a szerelem: Olaszországban romantikázik 26 éves barátnőjével Leonardo DiCaprio

Az Oscar-díjas színészt először tavaly augusztusban hozták hírbe a csinos modellel, és úgy tűnik, továbbra is odáig vannak egymásért.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.08.06.
Módosítva: 2024.08.06.
Leonardo DiCaprio fiatal barátnő modell nyaralás

2023 augusztusában hozták először kapcsolatba a hollywoodi sztárt, Leonardo DiCapriót az olasz modellel, Vittoria Cerettivel. A kapcsolatuk azóta is tart, noha az sokak szerint kérdéses, mégis meddig: a 49 éves színészről ugyanis köztudott, hogy odáig van a gyönyörű, fiatal, lehetőleg 25 év alatti modellekért, és a múltban már nem is eggyel került közelebbi kapcsolatba, ám ezek legtöbbször rövid életű románcoknak bizonyultak.

Leonardo DiCaprio
Olaszországban nyaral fiatal barátnőjével Leonardo DiCaprio / Fotó: Armando Gallo / northfoto.com

Egyelőre azonban úgy fest, az Oscar-díjas színész odáig van a barátnőjéért, akivel jelenleg Olaszországban nyaralnak: először Szardínián kapták őket lencsevégre, majd pedig Portofinóban készültek fotók a párról, amint egy jachton napoztak.

Egy bennfentes szerint egyébként DiCaprio egyre közelebb kerül a 26 éves olasz modellhez, aki szerinte nagyon aranyos, kedves és bájos, és úgy tűnik, Leo nagyon kedveli őt. Olyannyira, hogy már az édesanyjának is bemutatta őt: még szeptemberben Leonardo DiCaprio és Ceretti a színész édesanyjával, Irmelin Indenbirkennel töltöttek időt Milánóban – írja a Life.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás