Eltemették Boros Lajost, Szabó Erika ledobta a textilt, Rúzsa Magdiéknál és Tóth Gabiéknál pedig nagy a boldogság

Izgalommal teli hetet tudhatunk magunk mögött. Megmutatjuk, melyik sztár hírekrevoltak a legkíváncsibbak ezen a héten a Metropol olvasói!



Megosztás
Szerző: H.Á. H.Á.
Létrehozva: 2024.08.18.
Boros Lajos Szabó Erika Házasság

Úgy tűnik, ez a hét sem volt izgalommentes, sőt mondhatni sok minden történt a hazai sztárvilágban. A héten a párokon volt leginkább a fókusz, de Boros Lajos temetése is keresett téma volt, csak úgy, mint Szabó Erika, aki alig kilenc hónappal a szülés után ledobta a textilt. Ez a Metropol összefoglalója, amiben megmutatjuk, melyek voltak a hét legolvasottabb sztárhírei.

Boros Lajos_IF_9837
Boros Lajos sírja egy év múlva kaphat csak síremléket (Fotó: Bors)

Tisztázták a felröppent híreket

A Házasság első látásra szakemberei, azaz Tóth Melinda és Gaál Viktor látszólag a sorozat által összeboronálódtak, sőt bevallásuk szerint észrevették ők maguk is azt, hogy mennyire összeillenek. Maga a pszichológus mondta el, hogy milyen viszony van köztük.

Szabó Erika bikiniben

A színésznő alig kilenc hónapja hozta világra fiát, most egy bikinis képen mutatta meg, hogy ugyan 39 éves, de az alakja még mindig tökéletes. Egy törökországi nyaraláson készült a fotó, amiért odavannak a rajongók.

Boros Lajos messze a fővárostól tér nyugalomra

A népszerű rádiós hosszas betegeskedés után 77 évesen hajtotta örök álomra szemeit. Mint kiderült, még egy évig nem kaphat síremléket Lajos, amíg a sírjánál megfelelő nem lesz a föld az emlékhely kialakítására.

Nagy bejelentés az énekesnőnél

Hatalmas a gratuláció, ugyanis Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolata nem is alakulhatna jobban. Több rajongó is megjegyezte, hogy különös módon kiegészítik egymást. Hatalmas sikerük volt együtt.

Rúzsa Magdi szerelme

Az énekesnő megmutatta piszok jóképű szerelmét. Magdi romantikus fotón mutatta meg férjét, azonban nem biztos, hogy jó ötlet volt, ugyanis most mindenki teljesen odavan érte.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás