„Reggelem ezzel a pasassal” – Ismert férfi oldalán tűnt fel Szabó Zsófi

Elképesztően jól néznek ki egymás mellett!



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.07.11.
Módosítva: 2024.07.11.
TV2 Szabó Zsófi Istenes László mokka

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, nagy meglepetésre az év elején visszatért a TV2-höz Szabó Zsófi. A csinos műsorvezetővel a korán kelők találkozhatnak a Mokkában.

20221108 BudapestA Zümmögés a konyhában sorozat harmadik köteteként megjelent a Zümmögés a konyhában …és végy még több kanál mézet!, amelyben Rúzsa Magdi és Vida József ezúttal egy desszertkönyvben ad tippeket. Egy másik új kiadvány a Zümmögés erdőn-mezőn – Bolyhos és Samu kalandjai mesekönyv, egy kis méhecske kalandjainak második része. A harmadik könyv a Zümmögés a tányér körül  melyben Szabó Zsófi közreműködött. fotó: Szabolcs László (SZL)Ripost képen: Szabó Zsófi műsorvezető, színésznő
Szabó Zsófi egy jóképű férfi társaságában jelentkezett be a közösségi oldalán / Fotó: Szabolcs László

Szabó Zsófi most egy újabb fotót osztott meg a reggeléről a közösségi oldalán. A műsorvezető egy elképesztően sármos férfi társaságában látható a képen. Szabó Zsófi Istenes Lászlóval készített egy szelfit, majd vezette le a TV2 reggeli műsorát.

Reggelem ezzel a pasassal

– írta a fotó mellé Szabó Zsófi, akinek a posztját ide kattintva tudod megtekinteni.

Szabó Zsófi magánélete egy igazi rejtély, utoljára Hosszú Katinka exférjével, Shane Tusuppal vállalta fel nyilvánosan a kapcsolatát, de az már több éve volt, és azóta sem lehet tudni, hogy pontosan miért szakítottak – a sztáredzőnek amúgy azóta már gyereke is született, így biztosan kijelenthetjük, hogy sikerült továbblépnie.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás