Az utcákat járja és a kukákból szerez élelmet Madonna fia

Sajátos módját választotta az önállósodásnak a fiatal fiú.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.07.22.
Módosítva: 2024.07.22.
David Banda önállósodás Madonna életmód

A saját lábára állt a világhírű énekesnő, Madonna fia: David Bandát – aki egy csecsemőotthonban nevelkedett – még korábbi férjével, Guy Ritchie-vel fogadták örökbe. A 18 éves fiatal nemrég elköltözött az anyjától, és a barátnőjével, a 21 éves modellel, Maria Atuestával bútorozott össze, ám a pénz nem veti fel, noha úgy tudni, hogy 200 dollárért (71 ezer forint) ad gitárórákat, és modellfelkérései is vannak.

Madonna
Érdekes módját választotta az önállósodásnak Madonna fia / Fotó: AFP

Lapinformációk szerint a fiatal fiú kétségtelenül érdekes módját választotta az önállósodásnak: mivel még a napi betevőre sem futja neki, ezért New York utcáit járja, és a kukákban keres élelmet. Mindezt annak ellenére teszi, hogy Madonna becsült vagyona egyébként 850 millió dollár (304 milliárd forint), ám David nem kér a segítségből, és világsztár anyja sem tukmálja rá a pénzét.

Imádom ezt az életet. Nem vagyok egyedül, van barátnőm. Csodálatos érzés megtapasztalni az önállóságot 18 évesen. Éjszaka, amikor éhes vagyok, és rájövök, hogy nincs elég pénzem ennivalóra, a szemétből szerzek magamnak. Jó móka fiatalnak lenni!

– árulta el egy Instagram live-ban a Bronxban élő David, miután feltették neki azt a kérdést, hogy mégis miért él így. 

Nagyon tud összpontosítani és rettenetesen elszánt, ha valamit a fejébe vesz, azt végigviszi. Biztos vagyok benne, hogy tőlem örökölte, még akkor is, ha nem az édesgyermekem. Ő a leghasonlóbb hozzám. De lássuk, mi történik vele, hogy alakul az élete, még semmivel sincs elkésve

– nyilatkozta a fiáról Madonna, akinek egyébként hat gyermeke van, és valószínűleg David kukázós életmódján sincs fennakadva, hiszen tudja, hogy ez csupán egy életszakasz, ami után – ha akarja – jólét várja – írja a Life.hu.


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás