„Életem szerelme” – Lotfi Begi megmutatta egyetlen lányát, nagyon cukik együtt

Lotfi Begi lánya már 10 éves.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.14.
Módosítva: 2024.07.14.
megható Lotfi Begi kislány

Lotfi Begi jelenleg Magyarország egyik legsikeresebb DJ-je és producere, folyamatosan ontja magából a gigantikus slágereket, és a legnagyobb előadókkal dolgozik együtt. Nemrég a fantasztikus Tolvai Renivel készített egy zenét, amire rengetegen voltak kíváncsiak, rajongói pedig izgatottan várják, hogy mivel rukkol elő legközelebb.

Lotfi Begi / Fotó: Rozman Péter

Lotfi Begi nem sűrűn szokott beszélni a magánéletéről, de annyit lehet tudni róla, hogy 15 éve van együtt a szerelmével, Rékával, akivel 10 esztendővel ezelőtt házasodtak össze, és három közös gyermekük született: 10 éve egy kislány, Zazi, 7 éve pedig az ikerfiúk, Zorán és Zalán.

A DJ nemrég egy egészen megható posztot rakott ki, amin őt, illetve az egyetlen lányát láthatjuk, aki nagyon boldogan mosolyog. Lotfi Begi különleges gondolatot fogalmazott meg a bejegyzés mellé, több kommentelő is egyetértett vele.

Életem szerelme❤️
Denzel Washington mondta egy interjúban, hogy egy fiú első igazi nagy szerelme az anyukája, egy nő utolsó igazi nagy szerelme a fia! Ez talán az apukákra és a lányaikra is igaz!

– írta Lotfi Begi.

Itt lehet megtekinteni a fent említett fotót:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás