Lotfi Begi: Ha felnőnek majd a gyerekek, akkor is boldog az ünnep





Lotfi Begiék az egész decembert karácsonyi hangulatban töltik. De a sztár dj már elgondolkodott azon is, milyen lesz a karácsony, ha a gyerekek nagyobbak lesznek. Véleménye szerint akkor is különleges lesz, talán csak az ünnep jellege változik majd meg.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2023.12.25.
Módosítva: 2023.12.25.
Lotfi Begi ünnep karácsony család

Karácsony a szeretet és család ünnepe, ezért az emberek többsége már december elején karácsonyi lázban ég. Feldíszítik a lakást, karácsonyi zene szól - Lotfi Begiék is elmondták, hogy náluk az ünnepi hangulat elég korán beköltözik a házba.

Lotfi Begi és családja
Lotfi Begiékhez már december elsejével beköltözik a karácsonyi hangulat (Fotó: Lotfi Begi)

„Nálunk már december az ünnep jegyében zajlik. Réka feldíszíti a lakást, és a gyerekek elsején bontogatják az adventi kalendáriumot” – kezdte a sztár dj, aki azt is elmondta, hogy a karácsonyfát viszont 24-én az angyalkák hozzák nekik. Bár Begi igyekszik a karácsonyt a pihenésnek szentelni, ennek ellenére a család apraja nagyja várják majd az ünnepi asztalhoz. Akiket a hagyományos karácsony menüvel fognak megvendégelni.

„Mozgalmas lesz azért az ünnep, mi is megyünk vendégségbe, és hozzánk is jönnek majd, barátok is. Klasszikus menü lesz nálunk is, töltött káposzta, sült kacsa lila káposztával, és az elmaradhatatlan hús leves, amit én szoktam főzni" – büszkélkedett a zenész.

Lotfi Begi és családja
Az ünnepi asztalra hagyományos karácsonyi ételek fognak kerülni (Fotó: Lotfi Begi)

Milyen lesz a karácsony, ha gyerekek felnőnek?

Lotfi Beginek és feleségének, Rékának három gyermeke van, így évről évre átélik azt a csodát, amikor a gyerekek csillogó szemekkel bontják az ajándékot,amit a Jézuskától kértek hetekkel előtte. A gyerekkor azonban hamar elmúlik és lassan felnőnek, ezzel pedig kicsit átalakul az ünnep jellege. Ez a pillanat a szülőknek egy komoly vízválasztó, ettől függetlenül Begiék már lélekben készülnek rá.

Csak magamból indulhatok ki, amikor én lettem nagyobb, akkor is boldog volt a karácsony, amit egész évben vártunk. Megváltozik az ünnep hangulata, talán kicsit másképpen lesz különleges. Én akkor már annak  örültem,  hogy együtt van a család, ma is hálás vagyok ezért

 – mesélte Lotfi Begi.

Lotfi Begi és Réka
Lotfi Begi nem bánja, ha a gyerekek felnőnek, akkor is boldog lesz az ünnep (Fotó: Lotfi Begi)

 





 





Ezeket olvastad már?
Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás