Kiskero és párja nehéz időszakon vannak túl, Rómába menekültek

A pár Rómában pihente ki magát. Kiskero még egy titkot is elárult jövőbeli terveikkel kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.23.
Módosítva: 2024.07.23.
Kerényi Miklós Máté utazás Kardffy Aisha szerelem

Kiskero, azaz Kerényi Miklós Máté és kedvese, Kardffy Aisha a Mokkában meséltek római vakációjukról. A színészpárnak nagy szüksége volt arra, hogy kicsit kiszakadjanak a hétköznapokból. Beszéltek még közelgő előadásaikról, ráadásul a színész még egy titkot is megosztott a műsorban.

Kiskero
Kiskero és Aisha a lehető legtöbb időt szeretne együtt tölteni (Fotó: Metropol)

Kiskero és párja a hétköznapokat akarta itthagyni

Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha elsősorban azért döntött a pár napos utazás mellett, hogy a hétköznapok mókuskerekét hátrahagyják. A színésznek még fel kellett dolgoznia munkahelye otthagyását, és elmondása szerint – részben emiatt is – sok nehézséggel küzdöttek meg. Azért döntöttek végül Róma mellett, mert Aisha legjobb barátnője szintén épp ott nyaralt, így el tudtak tölteni közösen pár napot a lánnyal.

A környezetünkben volt egy csomó nehézség. Nekem volt egy munkahelyotthagyásom, aminek mindenféle következménye volt. 

Nem volt könnyű, és egy picit el kellett rohanjunk pihenni egyet.

Az elmúlt egy év után most volt az első lehetőségünk pihenni. Most el akartunk menni úgy az országból, hogy mindenki tudja, hogy nem vagyunk itthon. Hogy ne csörrenjen meg a telefon” – mondta Máté.

Kicsit a valóságból ki akartunk szakadni

– tette hozzá Aisha.

Kiskero
Kiskero párja több darabban is együtt játszik a színésszel (Fotó: Penovác Károly)

Ahogy visszajöttek, már indul is a munka

Elárulták, hogy épphogy visszajöttek, máris rengeteg dolguk van. Ezért is volt szükségük a vakációra, mert mindkettejüknek több fellépése is van a nyáron, Aishának pedig új bemutatói is lesznek a következő évadban. Máté ráadásul még egy titkot is elárult.

Kicsit fel akartunk töltődni, hogy új energiákat tudjunk meríteni a következő munkákra” – jegyezte meg Máté.

Nekem a héten a Veszprémi Petőfi Színházban lesz egy olvasópróbám, ugyanis októberben a Csoportterápia musicalt fogjuk bemutatni.

„De még előtte szeptember 20-tól újra műsorra tűzi a Madách Színház a Nyomorultak című musicaljét, amiben Cosette szerepét fogom játszani. Ez egy óriási megtiszteltetés az életemben” – válaszolta Aisha.

Utána van egy közös bemutatónk az Artszintérben, amit Kero rendez” – mondta még el Máté, majd hozzátette:

Én pedig készülök a jövő évadban az első rendezésemre, aminek tavasszal lesz a bemutatója. De erről még nem beszélhetek.

kerenyi miklos mate-1-BS
Kiskero és Aisha kutyáikkal, Lokival és Sophie-val élnek együtt – Fotó: Bánkúti Sándor

Igyekeznek minden idejüket együtt tölteni

Arról is beszéltek, hogy bár kellett nekik most egy kis menekülés, alapvetően nagyon szeretnek otthon lenni. Nincs bennük az az érzés, hogy el akarnak menekülni otthonról. Szeretik otthon megélni a mindennapjaikat. Ha tehetik, minden percüket igyekeznek együtt tölteni. Még akkor is, ha munkájuk miatt esetleg másik városba kell utazniuk, ami miatt sokszor fonódik össze a szakmájuk a magánéletükkel.

Ugyanúgy visszük haza a szakmát, mint ahogy a magánéletet a szakmába, szóval ez egy elengedhetetlen dolog. De nagyon szeretünk otthon lenni, ketten lenni, hárman lenni vagy öten a gyerekkel és a kutyákkal” – mesélte Máté, majd folytatta: „Nagyon sok lopott pillanatot próbálunk meg magunknak csinálni otthon.”

Valahogy mindig úgy alakítjuk az életünket, hogy mindig együtt legyünk, akkor is, ha különböző városokban dolgozunk

– mondta Aisha.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás