Párkapcsolatáról vallott Joshi Bharat: „Minden szempontból egyenlőek vagyunk"

Közös tulajdonságoktól működik jól a kapcsolat. Joshi Bharat érdekes részleteket mesélt Kiss Virággal való kapcsolatáról.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.07.08.
Kiss Virág Joshi Bharat szerelmespár

Joshi Bharat újra kamasznak érzi magát, a szerelmi életét illetően mindenképp. A TV2 műsorvezetője az elmúlt néhány évben valóságos hullámvasútra került a magánéletében, ám most úgy fest, jó vágányon halad a sorsa.

joshi bharat
Joshi Bharat és Kiss Virág kapcsolata a közös belső tulajdonságoktól ilyen tökéletes (Fotó: Joshi Bharat)

Joshi Bharat: Nagyon egy hullámhosszon vagyunk

2021-ben harminc együtt töltött év után vált el a feleségétől, majd nem sokkal később új kapcsolatról számolt be, ami hamar szakítással végződött. Némi hiátus után idén tavasszal Joshi Bharat oldalán új, ismert hölgy tűnt fel: Kiss Virág szinkronszínésznő, -rendező. Nagyon úgy fest, ez a kapcsolat teljesen új dimenziókat nyitott meg, az indiai származású tévés eddig nem látott oldalát mutatta meg a közönségének. Míg korábbi kapcsolatait igyekezett minél kevésbé kitenni a nyilvánosságnak, ezúttal lényegében szerelmes kamaszként randizik és oszt meg közös képeket, videókat párjával.

„Nem akarok a múltbeli emberekről rosszat mondani, nem arról van szó, hogy ők nem voltak jók. De mi nagyon egy hullámhosszon vagyunk, rengeteg bennünk a hasonlóság: a humorunk, az életutunk…” – ecsetelte Joshi Bharat új szerelméről a Metropolnak nyilatkozva, majd így folytatta: „Itt van például az, hogy én nagyon szeretem a szóvicceket. Amitől a legtöbb ember falra mászik. Na, hát Virág ezekre csak még jobban rákontrázik!” – tette hozzá a médiaszemélyiség, aki nagyon büszke rá, hogy most, jócskán a hatodik iksz után sem félt szerelmet keresni és találni.

A műsorvezető és a szinkronszínésznő (Fotó: Joshi Bharat)

„Minden szempontból egyenlőek vagyunk”

Mindketten úgy érezzük, hogy: na, végre, megtaláltuk egymást. Végre olyan ember van mellettem, aki érti, megérti, megbecsüli a másikat. Minden szempontból egyenlőek vagyunk. Az pedig, hogy kamaszosnak tűnik a külvilág számára a kapcsolatunk…”

Az ember szíve mindig kamaszos marad. Az esze, elméje fejlődik, esetleg azt mondom, hogy a lábamat már nem tudom úgy felemelni, mint harmincévesen. De a szívünkben, lelkünkben kamaszok maradunk

– tette hozzá mosolyogva.

Egyedi illat készül Joshiról

A szerelmespár nemrég egy különleges indiai vacsoraestet hozott tető alá.
Virág korábban csinált már illatos borvacsorákat. Egy alkalommal meglátogattam, és a szervezők azt mondták, csináljunk együtt egy indiai verziót. Így is lett, és kiválóan sikerült. Én széleskörűen tudtam mesélni az indiai kultúráról, mentalitásról, lélekről, gasztronómiáról. Virág pedig érdekes módon összepárosította a parfümökben lévő illatokat az adott fogásokkal: kardamom, jázmin, amik tipikusak az indiai kultúrában. Nem ismeretlen terep ez neki: ő parfümőr. Az egyik leghíresebb francia mestertől tanul már hat éve. Gőzerővel dolgozik egy nekem szánt parfümön is: magyar–indiai illatkeveréket készít – tette hozzá mosolyogva Joshi, aki mindenképp szeretne folytatást a különleges vacsoraestnek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás