III. Károly király saját arcvizet dob piacra, nem hiszed el, milyen illatú

Kedvenc illatát teszi közkinccsé a brit uralkodó. III. Károly király nevével fémjelzett arcvizet dobnak piacra.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.07.10.
Módosítva: 2024.07.10.
III. Károly király kert illat

Kuriózum! III. Károly király nevével fémjelzett arcszeszt dobnak piacra. Igazi brit életérzést ígérnek a fejlesztők…

iii. károly király trooping the colour
III. Károly király kedvenc aromáit sűrítik arcszeszbe (Fotó: ZUMAPRESS.com)

III. Károly király a szeretett kertjében lábadozott

Az aranyáron mért illatszer az előzetes ígéretek szerint a Highgrove-i birtoka kertje aromáját idézi majd. Az impozáns palota a 18. században épült, és mindig is az előkelőségek birtokában volt. A kertnek java része 1996 óta látogatható a publikum számára is. Jelenleg III. Károly király és felesége, Kamilla királyné a legtöbb idejét itt tölti.

A The Sun beszámolója szerint a fejlesztés alatt álló arcszesz 100 milliliteres kiszerelésben kerül a polcokra, mintegy 135 fontért, ami mai árfolyamon 63 ezer forintnak felel meg. A gyártó szerint az arcvíz „megtestesíti az eleganciát, kifinomult aromájával luxust visz minden borotválkozási élménybe”. A fényűző kert illatfelhőjét citrusos aromával, egy kevés levendulával és balzsamos, fás illatkarakterű copaiva illóolajjal idézik meg.

III. Károly király szívesen tölti az idején highgrove-i birtok kertjében. Év elején rákbetegséggel diagnosztizálták és operálták, a lábadozás idejére hátrébb lépett a nyilvános feladataitól, szabadidejében pedig a legtöbb idejét a gyönyörű kertben töltötte, ahol számos virágot a saját kezével ültetett.

A highgrove-i kert valóban a szívemből nőtt ki, és lehet, hogy furcsán hangzik, de egyfajta ima, istentisztelet az itt végzett munka

 – fogalmazott korábban a brit uralkodó.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás