Kiszivárgott: így reagált a rákbeteg Károly, miután Harry herceg meglátogatta

Úgy tűnik, van esélye apának és fiának a békülésre.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.06.16.
Módosítva: 2024.06.16.
Harry herceg Károly király III. Károly király

Sokakat foglalkoztató témáról beszélt Katie Nicholl királyi szakértő, aki azt elemezte, milyen hatást gyakorolt III. Károly király és fia kapcsolatára, hogy Harry herceg meglátogatta a beteg uralkodót.

Trooping the Colour
Fotó: Northfoto

Mint ismert, a feszültség anno fokozódott Harry herceg és a királyi család között, miután az uralkodó kisebbik fia a feleségével, Meghan Markle-lel 2020 januárjában lemondott a királyi tisztségről, azzal a szándékkal, hogy Amerikába költözzön és abban a reményben, hogy anyagilag függetlenné válhasson. Harry ezután 2023 januárjában kiadta a Tartalék (Spare) című memoárját, amelyben meglepő részleteket tárt fel a királyi családról, ami még nagyobb szakadékot teremtett közte és rokonai között. 

Úgy tűnt azonban, hogy Harry sértődött és távolságtartó állapotára komoly hatást gyakorolt Károly rákdiagnózisának híre: a tékozló fiú mindent hátrahagyva Londonba rohant a beteg édesapjához.

A szakértő megosztott néhány részletet arról, mi történt azután, hogy Harry herceg megtudta apja rákdiagnózisát, és mi vezetett a privát találkozójukhoz 2024 februárjában.

Apja személyesen telefonált neki, hogy tájékoztassa a rákdiagnózisáról, és Harry azonnal elindult éjszaka repülővel Los Angelesből

– mondta a Mirrornak Katie Nicholl, hozzátéve, hogy leszállás után Harry egyenesen az apjához ment.

Arról, hogy a király készen áll-e helyrehozni kapcsolatát a fiával, Nicholl azt mondja, hogy szerinte a király kétségbeesetten ki akar békülni Harryvel.

A király nagyon megkönnyebbülhetett és vigasztalóan hathatott rá az a tény, hogy Harry azonnal odarepült hozzá. Valószínűleg érzelmes találkozás volt ez mindkettőjük számára.

A királyi szakértő elárulta, hogy Károly még mindig elfogadja a fiát, függetlenül attól, hogy Harry mit tett az évek során.

Úgy gondolom, hogy Károly és fia kapcsolatában a betegség bejelentésekor megtört a jég. Tudom, hogy Károly ajtaja mindig nyitva maradt a fai számára, függetlenül attól, hogy Harry miket mondott a családjáról. Egy, a királyhoz nagyon közel álló forrás azt mondta nekem, hogy Harry bármit is mondott vagy tett, a király akkor is szereti a fiát.

Nicholl azt is elmondta, hogy Károly szeretne dolgozni a Meghannel való kapcsolatán is, és szeretne kapcsolatot kialakítani az unokáival, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel.

Szeretné helyrehozni a velük való kapcsolatot és újra közel kerülni hozzájuk

– folytatta a királyi szakértő.

Úgy gondolom, hogy ha valaki ilyen súlyos egészségügyi problémával küzd, az átgondolja a dolgokat. Pont ezért szállt fel Harry is az első járatra. A Vilmos herceggel való békülése viszont kevésbé biztos, nem beszélnek egymással.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás