Harmadik babáját várhatja Rihanna

Ismét terhes lehet az énekesnő.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.14.
A $ AP család magánélet terhes Rihanna

Rihanna és A$AP kapcsolata hihetetlenül erős. Az amerikai sztároknak nem könnyű, ha szerelmeről és családról van szó, hiszen az egész világ kíváncsian figyeli a magánéletüket, ami gyakran vezethet szakításhoz vagy váláshoz. A hollywoodi álompárok jelentős részének csúfos szakítás vagy válás lesz a vége, és csak nagyon kevés olyan szerelmespárt tudunk mondani, akik már nagyon hosszú ideje együtt vannak, és nem sodródott veszélyzónába a kapcsolatuk. Rihanna és A$AP kapcsolata pontosan ilyen. Nemrégiben megszületett második gyermekük, és most azt pletykálják, jön a harmadik. 

Rihanna ismét terhes lehet

Nemrégiben képek kerültek ki a gyönyörű családról. A fotókon szerepel elsőszülött fiuk, RZA is, akit Rizzának szólítanak. A legfiatalabb családtagot Riot Rose-nak hívják. A 35 éves énekesnő augusztus 1-jén adott életet második gyermekének – írtuk korábban

Ismét terhes?

Már egy ideje felreppent a pletyka, miszerint Rihanna ismét terhes. A pletykát csak erősítette, hogy Rihanna tett egy nagy sétát New Yorkban, és egy bő, zebra csíkos ruhát viselt, és többször is a hasára tette a kezét. Ez pedig nem az első alkalom, ugyanis az utóbbi időben mindig bő pólókban szerepel a képeken. Bár Riri azt mondta, szeretne visszatérni a zenei karrierjéhez, sokak szerint ismét állapotos az énekesnő. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás