Büszkén vállalta testét a túlsúlyos videós: 37 éves korában infarktus vihette el

A lesújtó hírt a családja osztotta meg a közösségi oldalán.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.06.11.
Módosítva: 2024.06.11.
gyász veszteség tragédia youtuber halál

Szörnyű tragédia történt: 37 éves korában meghalt egy youtuber, aki arról vált híressé, hogy különböző ételeket kóstolt és azokról mondta el a véleményét.

Gyertya gyász halál tragédia
A sztár halálát szívroham okozhatta – Fotó: Pexels (illusztráció)

Edgar Landaverde, ismertebb nevén Callejas 503 arról volt híres, hogy étkezési blogokat írt, miközben felkereste a helyi éttermeket, és megosztotta azokról a véleményét rajongóival az interneten. Landaverde családja június 6-án az Instagramon osztotta meg a megdöbbentő hírt a rajongókkal.

Fájdalmas ez a család számára, de minden sajtótermékkel tudatjuk: szeretett Callejas 503-asunk elhagyta ezt a világot. Mindannyiotoknak köszönjük azt a szeretetet és a támogatást, amit neki nyújtottatok

– olvasható a család szívszorító közleményében.

Bár a hozzátartozói nem erősítették meg az influenszer korai halálának okát, a rajongók ugyanakkor azt feltételezik, hogy az ételblogger szívrohamot kaphatott.

Landaverde temetési szertartására a múlt héten került sor, valamint tartottak egy megemlékezést is, amelyet élőben közvetítettek a követői számára. A rajongók sorra búcsúznak az ismert youtubertől.

Hiányozni fogsz nekünk, Callejas” – fogalmazott az egyik hozzászóló.

Megszakad a szívem, hogy nem láthatlak többé a YouTube-on” – fejezte ki sajnálatát egy másik kommentelő.

Halálakor Landaverdének több mint 178 ezer YouTube-feliratkozója volt. A csatornáját még 2012-ben indította el, ahol az ételkritikák mellett az utazásairól is megosztott videókat – írja a The Sun.

Íme az utolsó videó az ételkritikustól:

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás