Szörnyű veszteség: előkerült az elhunyt Vadász Zsolt szívszorító interjúja

Az Operettszínház sztárja 51 évesen hunyt el, miután a szervezetét húsevő baktérium támadta meg. Vadász Zsolt néhány éve még boldogan és szerelmesen nyilatkozott.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.06.27.
Módosítva: 2024.06.27.
Vadász Zsolt csongrádi Kata operett gyász színész

Vadász Zsolt, a Budapesti Operettszínház művésze gyors lefolyású betegség következtében, péntek délután, 51 éves korában, tragikus hirtelenséggel hunyt el – jelentette be június 21-én a Nagymező utcai teátrum.

Vadász Zsolt
Vadász Zsolt, az Operett sztárja 51 évesen hunyt el (Fotó: Czinege Melinda)

A sokoldalú színész halála nemcsak a műfaj szerelmeseit rendítette meg, hanem minden színházközeli embert, hiszen Zsolt néhány héttel a tragédia előtt még ereje teljében volt, a színpadon is remekül teljesített, és semmi sem utalt arra, hogy hamarosan már csak múlt időben beszélhetnek róla a kollégák, barátok, pályatársak. 

Vadász Zsolt feleségére, Lukács Anita színésznőre a hírek szerint a barátok vigyáznak, annyira összeomlott férje elvesztésétől. Ez persze nem csoda, hiszen hatalmas szerelem volt az övék. Zsolt 2009-ben a színpadon kérte meg Anita kezét, de a kollégák már évekkel korábban érezték, hogy különleges szikra van köztük.

A szerelmesek néhány éve Csongrádi Kata Kataságok című műsorában vendégeskedtek, és meséltek arról, hogyan szerettek egymásba. Az adást június 25-én, Vadász Zsolt emlékére megismételték.

„Nagyon romantikus lánykérést szerettem volna. Sokat gondolkoztam, hogy hogy legyen, mi legyen a megfelelő helyszín, hogy lenne szép. Aztán rájöttem, hogy már annyiszor játszottunk együtt, ugye a Mágnás Miskában is szerelmeseket alakítottunk. Eszembe jutott, hogy az egyik dalban van egy fantasztikus szövegrész, ami úgy szól, hogy: Rolla, velem jön? Rolla pedig azt mondja, hogy igen. Arra gondoltam, kicsit átírom ezt a szöveget. Előző nap megvettem a briliánsgyűrűt és egy csokor virágot, az ékszert betettem a frakkom zsebébe. A második felvonásnál, a megfelelő pillanatban előhúztam, és azt énekeltem, hogy Rolla, hozzám jön? És mivel a szövegkönyvben Rolla azt mondja, hogy igen, nem kaphattam más választ”

– árulta el Vadász Zsolt Csongrádi Kata műsorában.

Lukács Anita ezt követően elmondta, hogyan udvarolt neki későbbi férje, akivel néhány héttel ezelőtt még boldogan tervezgették a jövőt.

Vadász Zsolt húsevő baktérium miatt halt meg

Miután a művész lázas beteg lett, mentőt hívtak hozzá, nem sokkal később a kórházban lélegeztetőgépre került és leálltak a szervei. Családja és kollégái képtelenek felfogni a tragédiát, sokkos állapotban vannak azóta is. Az Operettszínház főigazgatója, Kiss-B. Atilla exkluzív interjúban beszélt a Tényeknek Vadász Zsolt munkásságáról és életéről. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás