Orosz Barbara könnyek közt mesélt megpróbáltatásairól

Egy felújítás sosem könnyű, ezt tudjuk jól. Orosz Barbara azonban jól állja a sarat, a motivációjáról pedig a követőinek számolt be nemrégiben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.03.
orosz barbara építkezés felújítás Badacsony

Hatalmas fába vágta a fejszéjét a műsorvezető. Orosz Barbara ugyanis férjével közös badacsonyi nyaralójukat igyekszik a saját ízlésére formálni, egy ekkora kaliberű felújítási munka viszont rengeteg időt és energiát emészt fel.

Orosz Barbara
Orosz Barbara egyszerűen imádja a természetet  (Fotó: Knap Zoltán)

„Kicsit koszosan, jólesően hulla fáradtan vezetek haza Pestre lehúzott tetővel, pirult bőrömet simogatja a langyos szél” – kezdte bejegyzését Barbi, akiről érdemes tudni, hogy egy ideje már szépíti a badacsonyi nyaralóját a Balaton partján, amire igazi gyermekeként tekint. 

Orosz Barbara büszkén gondol a nyaralóra

A TV2 Mokka műsorvezetője bőven kiveszi a részét a munkálatokból, egyáltalán nem derogál neki, ha kell, beáll segíteni, hiszen szereti érezni a saját keze munkáját abban, amibe beleteszi az energiát.

„Mosolygok és kicsit végre nem morfondírozom semmin... ahogy az elmúlt hetekben már a saját idegeimre is mentem a bútorok, színek, anyagok kiválasztásával… 

Csak átadom magam a vezetés élményének.

„Két szuper intenzív nap után, amit a kert újraalakításával töltöttünk egy fantasztikusan felkészült csapattal, akik játszi könnyedséggel, szinte táncoltatták ezeket a hatalmas gépeket, ezerszer jöttek-mentek kővel megrakott teherautókkal, szuper javaslatokat tettek és minden ötletemet azonnal kivitelezték. Ilyen hozzáállású embereket kívánok mindenkinek, aki hasonló cipőben jár!” – árulta el a műsorvezető, aki hozzátette, a köredzései a hatalmas kövek emelgetéséhez képest sehol sincsenek.

„Olyan közel érzem a szívemhez a mi kis szigetünket, hogy 

majd elbőgöm magam, hogy részem lehet ebben.

Hogy láthatom kialakulni. Nem mondom, hogy gyerekjáték kézben tartani mindezt, azonnal tudni a választ a felmerülő kérdésekre, amikor a férjem csak messziről tudja nyomon követni a folyamatokat és közben látom, érzem, mennyire szeretné mindezt együtt megélni, de engem ez csak jobban ösztönöz, hogy júliusra, amikor hazajön nyaralni, minden elkészüljön és persze úgy, ahogy a fejemben futó filmen már látom” – áradozott bejegyzésében Barbi.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás