Orosz Barbi a házasságáról vallott: „Én is mindig elmondom ezt a férjemmel kapcsolatban”

Hét lakat alatt őrzi szerelmi életét a műsorvezetőnő, ám most kivételt tett. Orosz Barbi kedves titkot árult el a titokzatos férjével való házasságáról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.02.
Orosz Barbi titkos esküvő műsorvezető

Orosz Barbi tavaly márciusban mondta ki a boldogító igent titokzatos francia szerelmének. Azóta csak nagy ritkán hallani a házasságáról, most viszont érdekes részleteket árult el.

orosz barbi
Orosz Barbi meglepő titkot árult el a házasságáról Fotó: Nagy Zoltán

Orosz Barbi: „Na, akkor látszik, hogy működik két ember!” 

A napokban a Mokka egyik vendége Gelencsér Timi volt, aki arról beszélt, milyen az együttélés szerelmével. Elmesélte, mi volt az a pont, amikor rájött, menne az összeköltözés.
Elmentünk nyaralni, akkor vettem észre, hogy egy-két hétig folyton együtt voltunk, és az is teljesen zökkenőmentes volt, nem veszekedtünk!” – újságolta Timi, mire Barbi felkapta a fejét, s elárulta, náluk is épp ez a helyzet: vitának akkor sincs helye, amikor különösebb program nélkül hosszabb időt töltenek el kettesben.

Én is mindig elmondom ezt a férjemmel kapcsolatban! Akkor tudod ezt, amikor össze vagytok zárva mondjuk két hétig. És nincsenek ilyen kiugró programok: nem utaztok a világ másik részére. Na, akkor látszik, hogyan működik két ember!

– büszkélkedett el Barbi, aki lassan egy éve feleség.

Kéthavonta találkoznak

A korábbi hírek szerint egyébként viszonylag ritkán kerül sor ilyesmire, munkáik miatt ugyanis az idejük nagy részét külön töltik. A titkos esküvő után Barbi azt mondta, tudatosan tartanak fent több bázist a világ különböző pontjain. Elismerte, többet vannak külön, mint együtt, s van, hogy csak kéthavonta látják egymást. Ez azonban elmondása szerint nem csorbít a szerelmükön.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás