Gratulálunk! Teljes titokban megházasodott Orosz Barbi

Már a lánykérést sem verték nagy dobra, és az is csak most derült ki, hogy a műsorvezető kimondta a boldogító igent.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.21.
esküvő orosz barbara

Micsoda hír: Orosz Barbara és francia szerelme oltár elé állt, és összekötötték az életüket. A titkos esküvő még március elején történt, ám a csinos műsorvezetőnő igyekszik óvni a magánéletét, így csak most derült ki, hogy túl vannak a nagy napon.

20221007 Budapest
TV2 exkluzív születésnapi partija.
fotó: Nagy Zoltán (NZ)
Metropol
képen: Orosz Barbara műsorvezető
Orosz Barbara teljes titokban házasodott meg – Fotó: Nagy Zoltán

Korábban egyikünk sem akart házasodni, mindketten szinte menekültünk a komoly elköteleződés elől.

„Úgy érezzük, kompromisszum lett volna bárki mással összekötni az életünket. Mindketten kivártuk a hozzánk illő társat, nem siettettünk semmit, de tudtuk, hogy mit szeretnénk, és meg is teremtettük. Ezért a türelemért végtelenül hálásak vagyunk a sorsnak” – idézi a BorsOnline Orosz Barbi hot! magazinnak tett nyilatkozatát, amit teljes egészében a szerdán megjelenő lapszámban lehet majd elolvasni. A magazin részletesen beszámol a pár legelső, romantikus találkozásáról, az esküvő részleteiről, valamint arról is, terveik szerint milyen közös út vár a szerelmesekre.

Akár egy filmben, olyan volt az első találkozás

Mint egy romantikus filmben, olyan volt Barbi és francia férje első találkozása. A tévés épp szabadságát töltötte Párizsban, az esti sétát pedig önkéntelenül is olyan hosszúra nyújtotta, hogy a lábai nem bírták tovább, így végül úgy döntött, metróval megy vissza a hotelszobájába. Ekkor szólította meg egy sármos férfi, aki a következőt kérdezte:

„Hol vannak a kamerák, mert annyira filmbe illő a jelenet, színésznő vagy, mert a kisugárzásod lenyűgöző, ugye nem vagy francia?"

Az első beszélgetést egy másnapi kávé követte, majd újabb találkozások, decemberben pedig a férfi meg is kérte Babi kezét – amiről a műsorvezetőnő először a Mokkában beszélt, miután Istenes László kiszúrta az ujján a gyűrűt.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás