Így néz ki most az Omega legendájának sírja, Sebestyén Balázs olyat tett, amit még soha

Ezen a héten is sok izgalmas, megdöbbentő és váratlan dolog történt a hazai sztárvilágban. Mutatjuk azt az öt cikket, amire a leginkább kíváncsiak voltak az olvasók.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.16.
Módosítva: 2024.06.16.
Benkő László Házasság első látásra Sebestyén Balázs

Megszakad a szív: így néz ki most az Omega legendájának sírja

Az Omega felejthetetlen billentyűse, Benkő László június 12-én, azaz szerdán ünnepelte volna a 81. születésnapját. Benkő hosszan tartó, súlyos betegség után, 2020. november 18-án hunyt el, nem sokkal később, december 2-án kísérték utolsó útjára a budapesti Farkasréti temetőben. Sírkövét 2022. április 30-án avatták. A zenész kedvenc hangszerét, egy Moog szintetizátort ábrázoló síremléket katolikus szertartás keretében avatták fel. Jelen voltak egyebek mellett Benkő László özvegye és fia, a lánya, Benkő Dóra, illetve Benkő-Benczúr Ágnes, Balázs felesége és Benkő László unokái, Andris és Anna. Bár azóta már több mint két év eltelt, Benkő László sírja még mindig az egyik legegyedibb és leggondozottabb a sírkertben, állandóan friss virágok borítják. Akkor sem volt ez másképp, amikor a Metropol munkatársa június 12-én kilátogatott a temetőbe, Benkő 81. születésnapján. Jól látszik, hogy az emlékhelyet az Omega aranyszínű logója is díszíti.

Benkő László különleges síremléket kapott (Fotó: Bors)

Axente Vanessza elárulta, melyik országban neveli majd kislányát

Axente Vanessza az egyik legismertebb világhírű magyar topmodell. A 28 éves, Zala vármegyei szépség nemrég bejelentette, első gyermekével várandós. Idáig nem árult el semmi mást, csupán hogy kislánya lesz ausztrál férjétől, most azonban őszintén vallott várandóssága részleteiről. A Next Top Model Hungary szigorú zsűritagja kérdezz-felelekre válaszolva mesélt a terhességéről és arról is, hogy milyen jövőt szán a csöppségnek.

A baba születése után is sok időt tervezünk Magyarországon tölteni, hiszen itt van a családom, a vállalkozásom, az Essaworld, amivel ugyanannyi időt szeretnék tölteni és foglalkozni, mint most.

Nagyon fontos nekünk, hogy a kislányunk beszélje a nyelvet is. A kétlaki életet tervezzük– szögezte le Vanessza. „A várandóssággal idáig szerencsém volt, az első trimeszterben voltak nekem is azért rosszulléteim, de szerencsére csak rosszul éreztem magam, ennél több nem történt. Nem korlátozott a munkában, az utazásban, sőt rengeteget tudtam dolgozni. A második trimeszter jól telt, lendületesen, bár volt egy-két hét, amikor meg sem tudtam mozdulni, semmihez sem volt energiám. Most vagyok a harmadik trimeszter elején. Most már érzem, hogy kezd fogyni az erőm és az energiám, hamarabb elfáradok, ha edzek vagy lépcsőn kell felmennem. Az étvágyam nagyon megnőtt. De tényleg szerencsésnek mondhatom magam” – summázta a népszerű topmodell.

Bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját a topmodell
(Fotó: Instagram)

Sebestyén Balázs olyat tett, amire még nem volt példa a Balázsék történetében

Igencsak emlékezetesen indult hétfő reggel a Rádió 1 sikerműsora, a Balázsék, ugyanis az egyik műsorvezető nem jelent meg az élő adás kezdetéig, amire eddig még nem nagyon volt példa. Ez az illető pedig nem más volt, mint maga Sebestyén Balázs, így két műsorvezető társa, Ráskó Eszter és Rákóczi Feri ragadta magához a szót. Ahogy az tőlük várható volt, próbálták elpoénkodni a dolgot mások mellett azzal, hogy Balázst elrabolták az ufók, azért nincs most ott velük, azonban gyorsan kiderült az igazság is. Rákóczi Feri szerint ugyanis a választás, és a választási műsorok tehetnek arról, hogy kollégája nem tudott időben felkelni és megjelenni a felvételen. „Választás volt, választásiműsor-nézés, választási műsor nézésével való együtt ivás, és ilyenek, úgyhogy ezért kicsit megcsúsztunk, de itt vagyunk” – mondta viccesen, majd hozzátette: Sebestyén Balázs – az emlékei szerint – nem fogyasztott alkoholt, mert mostanában nem szokása. Nem sokkal később pedig már azt a hírt kapták a műsorvezetőről, hogy úton van a stúdióba, és hamarosan csatlakozik is hozzájuk. „Bocsássatok meg nekünk, vannak ilyen reggelek, még Sebestyén Balázs is elaludhat” – mondta Rákóczi Feri, majd Balázs valamivel reggel 7 után már valóban becsatlakozott a műsorba.

Sebestyén Balázs
Sebestyén Balázs nem jelent meg reggel a műsor megkezdésekor (Fotó: Markovics Gábor)

Házasság első látásra: Laci eldöntötte, leleplezi az óriási átverést

A Házasság első látásra című reality egyik legizgalmasabb férfija, Laci elképesztő változást ért el feleségénél, Hildánál. A nőt zavarta a férfi figyelemre méltó szakálla, az, hogy nem Budapesten, hanem Kecskeméten él, ráadásul szívesen vállalna gyermeket – az ifjú feleséggel ellentétben, aki még élni, bulizni akar! A pár kapcsolata hihetetlen fejlődésen ment keresztül, Laci nagyon komolyan vette, hogy lebontsa a feleségében lévő gátakat. Végül, ha nem is házaspárként, de egy közös jövőnek esélyt adva búcsúztak a hathetes kísérlettől. Laci azóta elárulta, új párra talált, most pedig eldöntötte, leleplezi az óriási átverést. Mellbevágó bejelentést tett. A reality szereplői a sikerműsor révén óriási népszerűségre tettek szert, ezt pedig – úgy tűnik – a csalók is megpróbálják kihasználni. A rivaldafénytől feltehetően tudatosan távol maradó Laci máris célkeresztbe került. Bár a küzdősportoktató két valódi profillal is rendelkezik a TikTokon, az egyiket kifejezetten a műsor miatt hozta létre (www.tiktok.com/@hazassag1latasralaci), a másik pedig a már korábban is létező felülete (www.tiktok.com/@userrp823a92lq). Itt tette közzé az alábbi felhívást: „Ez egy kamuprofil! Nem én vagyok! Kérem, hogy jelentsétek!” – írta ki a TikTok-oldalára Laci, bemásolva a csaló oldalát, akinek az azonosítója majdnem az utolsó karakterig megegyezik Laciéval! Csakhogy a csaló megfejelte azt egy 1-essel, s már 1000-nél is több követőt vert át!

HEL Laci
Visszaéltek a Házasság első látásra Lacijának nevével (Fotó: TV2)

Micsoda bravúr: egy 45 éves dal lesz az idei nyár nagy slágere

Micsoda tisztelgés! Az idősebb korosztálynak egyből ez a dal ugrik be Delhusa Gjon neve hallatán, a mai fiatalok pedig valószínűleg 2024 nyarán ismerik és szeretik meg igazán a Nika se perimeno című slágert, mely idén kereken 45 éves! Az új verzió DR BRS és Veréb Tomi nevéhez köthető, a címen pedig egy picit csavartak a fiúk, alcímmé tették az eredeti dalcímet, a Hozzám tartozol (Nika se perimeno) pedig június 20-án debütál majd az interneten. Az egykor sokakat foglalkoztató kérdés pedig minden bizonnyal újra előkerül: milyen nyelven szól és mit jelent a dalban az idegen sor? Nos, a Nika se perimeno görögül annyit tesz: Nika, várlak téged! Egy hét múlva, azaz június 20-án dal- és klippremier, de egy részlet már látható és hallható is a Cipruson forgatott videóból.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás