„Megnyugodott a lelkem” – drámai fordulatot vett a Szandi körül kialakult fellépési botrány

Újabb fejlemények érkeztek Szandi botrányba fulladt fellépéséről.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.06.24.
Módosítva: 2024.06.24.
Szandi Bogdán Csaba botrány fellépés

Az elmúlt napokban óriási botrány alakult ki Szandi körül egy múlt hétvégi fellépése kapcsán, miután egy szinte üres helyszínre érkezve úgy döntött, hogy nem ad koncertet, a tiszteletdíjat ennek ellenére mégis megkapta. 

Fotó: Czerkl Gábor

Az énekesnő szinte azonnal igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba, és a Borsnak elmondta, hogy valójában amellett, hogy lelkileg megviselték őket a történtek, nem egészen úgy volt minden, ahogy azt egyesek állították. Azt mondta a lapnak, hogy 35 éve van a pályán, de soha nem került még ilyen méltatlan helyzetbe.  

Döbbenten tapasztaltuk, hogy egy óriási focipályán nyolc ember lézeng, további húsz a büfében. Megálltunk a színpad mögötti füves területen kocsival, ahol még egy sátor sem volt felállítva. Szandi a kocsiban maradt, én szálltam ki tájékozódni

– kezdte a történetüket a Borsnak Szandi férje, Bogdán Csaba. Kiemelte, hogy csak ekkor tudták meg, hogy ez egy jótékonysági rendezvény, amelynek célja egy család megsegítése, erről a szervezők korábban nem szóltak nekik. A helyszínen az alapítvány vezetőjével beszéltek, aki azt mondta nekik, nem ők a rendezvény szervezői, de nagyon sajnálják az esetet, és természetesen kifizetik a tiszteletdíjat. 

Mi nem kértünk és nem követeltünk semmit. Ez itt nem a pénzről szól, hanem arról, hogy egy futballpályán nyolc ember előtt műsort adni szakmailag hiteltelen lett volna, ez nagyjából olyan, mintha a nappaliban énekelt volna a családnak

– hangsúlyozta Bogdán, aki azt is elárulta, hogy a szerződésükben az szerepel, hogy minimum 50 fős közönség kell ahhoz, hogy Szandi megtartsa a koncertet. 

Most újabb fejlemény történt az ügyben, ugyanis Szandi ellátogatott a szóban forgó családhoz, akiknek a megsegítésére szervezték a koncertet, és mindenkivel tisztázták a félreértéseket. 

Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági alapítvány számlájára! A férfi, aki a múlt heti madari rendezvényre kiközvetített engem, az alapítvány vezetője, Daniela kérésére sem adta meg Neki a telefonszámunkat, így előzetesen semmit sem tudtunk arról, hogy a rendezvény egy mélyszegénységben élő család megsegítéséről szól. Az interneten való hosszas keresgélés után pénteken sikerült felvennünk telefonon a kapcsolatot Danielával. Mostanra kiderült, hogy mind a ketten félre voltunk informálva. Ma egy felvidéki fellépésre menet Danielával, ezzel a csodálatos, segítőkész emberrel meglátogattuk a rászoruló családot. Rendkívül kedves emberek, akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak. Nagyon fáj a szívem, hogy csak utólag tudtuk meg, hogy kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény. Ott a helyszínen hoztunk egy rossz döntést, amit azóta is bánunk. Nagyon sajnálom, hogy így történt, és elnézést kérünk azoktól, akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése

– fogalmazott posztjában.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás